Haberler

Yakıt Bitince Yaptıkları Akıllara Durgunluk Getirdi! Tehlikeli Yolculuk Kamerada

Güncelleme:

Kırklareli'nde yakıtı biten motosikletli gençlerin tehlikeli ve sıra dışı yolculuğu görenleri şoka uğrattı. Kıyafetten halatla yaptıkları tehlikeli yolculuk saniye saniye kaydedildi.

Tehlikeli yolculuk Edirne- Kırklareli Karayolu Babaeski mevkiinde yaşandı. 3 motosikletli genç, yolculuk yaptıkları sırada bir tane motosikletin yakıtının bitmesi üzerine akıllara durgunluk veren bir yola başvurdu. Yollarına devam edemeyen motosikletliler bunun üzerine kıyafetleriyle halat yaparak yakıtı biten motosikleti başka bir motosiklet yardımıyla çekmeye çalıştılar. Gençleri gören diğer sürücüler ise şaşkına uğrarken, bu tehlikeli ve sıra dışı yolculuk saniye saniye kaydedildi.

"AĞABEY BENZİN BİTTİ''

Yolculuk sırasında kameralar tarafından an be an kaydedildiklerini anlayan motosikletli gençler, "Ağabey benzin bitti bizde böyle bir yola başvurduk. Paramız yok buradan Kırklareli'ne kadar böyle devam edeceğiz" diye ifade ettiler.

YOLCULUĞUN 20 KİLOMETRE SÜRDÜĞÜ TAHMİN EDİLİYOR

Kazaya davetiye çıkarıp tehlikeli yolculuk yapan motosikletli gençler, bir müddet sonra gözlerden kaybolurken, bu sıra dışı yolculuğun yaklaşık 20 kilometre sürdüğü tahmin ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırklareli Babaeski 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Bülent:

Akıllara durgunluk deyince bende işeyip depoyo doldurdular sandım????

6
0
yanıtYanıtla
aaaaaa:

benzin fiyatından haberiniz var mı?

3
3
yanıtYanıtla
Abartma:

Akıllara durgunluk verecek bir olaya rastlamadım.

4
0
yanıtYanıtla
volkan:

ne var bunda ben olsam aynısını yapardım yakıt bitmiş napsın

3
0
yanıtYanıtla
yavaşş:

amerika beni aradı bi daha olmaz abi dedi

3
0
yanıtYanıtla
t.d:

noldu yani gençler kendi halinde çözüm bulmuş yayanmı gitsinler helaaal olsun :)

2
0
yanıtYanıtla
davut:

elbise ile değil ama biz de yolda kaldıkça buna benzer çekme yapardık. haberlik değeri yok. ha birde yok motora 5 kişi binmiş yok bilmem ne. arkadaş paran varsa ver adama araba alsın çekip paylaşacağına. sanki keyfinden biniyor 5 kişi 1 motora

1
0
yanıtYanıtla
0101:

vay beeee onbinlerin katilini disarda görmek isterdim diyor bir vekil kimseden ses cikmiyor bu cocuklar gündem oluyor. . . . . . . lan memleketin ? mi hain yavvvvv. . . . .

0
1
yanıtYanıtla
adalet:

kaza olsaydı akıllara durgunluk gelebilirdi

1
0
yanıtYanıtla
denizderin:

nevaryardım etmişler vatandaşa medyada balıklama atlıyorherkesistediğigibigitsinyazık haberdiye milletiaşağılamayın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title