Haberler

Vatandaşların Gözü Önünde Motosikleti 20 Saniyede Çaldılar

Güncelleme:

Kağıthane'de 2 hırsız, semtin en işlek sokağında, kimseye aldırış etmeden park halindeki motosikleti, yaklaşık 20 saniyede direksiyon kilidini kırarak çaldı.

Kağıthane'de bir binanın önüne gelen 2 hırsız, semtin en işlek sokağında çevredeki vatandaşlara aldırış etmeden park halindeki motosikleti, yaklaşık 20 saniyede direksiyon kilidini kırarak çaldı. O anlar güvenlik kameralarına yansırken, hırsızların rahatlığı "bu kadarına da pes" dedirtti.

KİMSEYE ALDIRIŞ ETMEDEN KİLİDİNİ KIRDILAR

Akşam saatlerinde işten evine dönen Paşa Acar, 34 EE 5951 plakalı 10 bin lira değerindeki motosikletini direksiyonunu kilitleyerek park etti. Hırsızlar çevrede dolaşan vatandaşların gözleri önünde motosikletin direksiyon kilidini kırdı.

Ardından da motosikleti itekleyen hırsızlar üstüne binerek kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE 20 SANİYEDE ÇALDILAR

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, 2 hırsız yolun karşısına geçiyor. Motosikletin yanına gelen hırsızlar, direksiyon kilidini kırıyor. Hırsızlar daha sonra motosikleti yola çıkartıyor.

Hırsızlardan biri motosikleti sürerken diğeri de arkasından itekliyor. Daha sonra hırsızlar vatandaşlar çevrede yürüdüğü esnada motosikletle birlikte kayıplara karışıyor.

"KREDİ ÇEKİP ALMIŞTIM"

Motosikletin sahibi Paşa Acar, "Motosikletimin değeri 7-8 bin lira civarındaydı. Kredi çekip almıştım, halen daha 6-7 bin lira ödemem var. Motosiklet ekipmanlarıyla beraber bana yaklaşık 10 bin liraya patladı." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kağıthane 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

Kağan Tigin:

Hırsızlık yapanın bileğini kesmedikçe toplumda huzur kalmaz.

7
0
yanıtYanıtla
bumbum:

Hırsızlar teknolojinin 1 adım önünde hep. Benim köydeki arabamı düzkontak yapıp çaldılar. Köyde diyorum köyde.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title