Haberler

Özel Van Osb Koleji İnşaatı Tamamlandı

Özel Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Koleji'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Özel Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Koleji'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Kolejin 2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılında eğitime açılacağı belirtildi.

Okulun tanıtım toplantısında konuşan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, çocukların iş hayatına hazırlanması için iyi bir eğitim almalarını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Okula ortak olmak isteyen iş adamlarının müracaatta bulunabileceklerini kaydeden Zorluoğlu, "Okulumuzun eğitim ve öğretim yılına hazırlanması için nasıl gayret gösterebiliriz, nasıl katkı sunabiliriz üzerinden durmamız lazım. Gereksiz tartışmalara lüzum yok. Biz de bu eğitim yatırımımızı takip ediyoruz. İnşallah eğitim öğretim yılında açılışını yapacağız." dedi.

Van'da bir karamsarlık ortamı yaratılmaya çalışıldığını, buna müsaade etmeyeceklerini ifade eden Zorluoğlu, "Van potansiyeli çok yüksek olan bir şehir ve son birkaç yıldır terör hadiselerinin de hükümetimizin kararlı çalışmaları sonucu minimize edilmesi ile kabuğunu kırma aşamasındadır. Bu aşamayı geçtiğimiz andan itibaren Van'ın bölgede gerçek anlamda bölgenin lideri ve ülkemizin önemli bir turizm, sanayi ve tarım merkezi olma yolunda önünde hiçbir engel kalmayacaktır." diye konuştu.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan da gençlerin mesleğe ilgisini artırmak için teknik mesleki eğitimin şart olduğunu ifade etti.

Toplantıya, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ve kurum yöneticileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi OSB Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title