Haberler

İstanbul'un Göbeğinde Yürek Burkan Görüntü! 23 Gündür Havalandırma Mazgalında Yatıyor

Güncelleme:

Ailesini memlekette bırakarak büyük hayallerle İstanbul'a gelen 34 yaşındaki Şahin Hastürk, kalacak yeri olmadığı için 23 gündür geceleri metronun sıcak hava üfleyen havalandırma mazgalı üzerinde oturuyor.

Büyük hayallerle memleketinden yola çıkarak çalışmak için İstanbul'a gelen 34 yaşındaki Şahin Hastürk, 23 gündür sokakta kalıyor. Taksim meydanındaki metronun sıcak hava üfleyen havalandırma mazgalı üzerinde oturarak ısınan Hastürk, gününü iş bulma hayaliyle geçiriyor.

23 GÜNDÜR İŞ BULAMADI

Memleketinde fırıncılık işiyle uğraşan Şahin Hastürk, ailesini memlekette bırakarak büyük hayallerle geldiği İstanbul'da günlerini iş bulma hayaliyle geçiriyor. 23 gün önce memleketi Karabük'ten yürüyerek Adapazarı'na gelen Hastürk buradan otobüsle İstanbul'a geldi. 23 gündür iş aradığını ve bulamadığını söyleyen Hastürk, soğuk olduğu için boşta kalan vaktini Taksim meydanındaki metronun sıcak hava üfleyen havalandırma mazgalının üzerinde oturarak geçiriyor.

"NEYİN NE OLDUĞUNU TAM OLARAK BİLMİYORUM"

Karabük'ten iş bulma ümidiyle İstanbul'a gelen 34 yaşındaki Şahin Hastürk, "Burası sıcak, etrafı soğuk ben dışarıda kalıyorum. Üşüyorum. Buraya geleli 20 günü geçti. Şuanda boştayım. Memlekette fırında çalışıyordum. Yatacak yerim yok. Dışarıda kalıyorum. 12. Aya kadar bekleyeceğim. Benim sıkıntım telaşım var. Gittim, yardım almaya çalıştım. Başımda bir hadise var çıkamadım işin içinden. Neyin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Ben bekarım. Anne ve babam yaşıyor. Biz 5 kardeşiz. Biri İstanbul'da diğer üç kardeşim de memlekette. Şuanda sokakta kalıyorum. Varlıklı bir insan değilim" dedi.

GECEYİ HAVALANDIRMA MAZGALI ÜZERİNDE GEÇİRİYOR

Taksim Meydanından geçen vatandaşların meraklı bakışları altında bekleyen Şahin Hastürk, tedirgin bakışlarla çevreyi izliyor. Bir an önce iş bulmayı hedefleyen Hastürk, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Taksim Meydanındaki metronun sıcak hava üfleyen havalandırma mazgalı üzerinde oturan Hastürk, geceyi de havalandırma mazgalı üzerinde geçiriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Karabük Taksim 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (76)

Bir Vatandas:

Suriyeli olsaydin Devlet sana bakardi abicim, malesef TÜRK oldugun icin kaybediyorsun

48
4
yanıtYanıtla
şirin teyze:

evet. . . 3 gün önce hastanede suriyeli aptal bir karı bize bir çemkirdi bir çemkirdi. . . . yetmedi gitti hastanedeki tüm kabilesini de getirdi. . . suçum yüzüne karşı bu suriyeli karılar neden hep çok pis kokuyor, kokunuza dayanamıyoruz, türk erkekleri sizde ne buluyor acaba demem. . çalıştığım odanın kapısını kırdılar. . idareye gittim şikayetçi oldum. . . bir ton fırçayı işitip geri döndüm. . . ben sizi Allaha havale ediyorum dedim ve bıraktım

yanıt1
yanıt0
Xml:

Memleketinin suyu mu çıktı da iş bulmadan gittin İstanbula?

13
11
yanıtYanıtla
cahil yorumcu:

cahil yorumcu yine is basinda buyrunuz yukari da

yanıt1
yanıt1
.:

SEN URFAYA OXFORD YAPTIN DA ÇOCUK GİDİP OKUMADI MI

yanıt1
yanıt2
TAM 35:

ne derdi vardır bilinmez belki psikolojik sorun belki ailevi bir sorun belki de ÇARESİZLİK. . ne olursa olsun ALLAH YARDIMCIN olsun kardeşim. Önce insan olan kul sonrada ALLAH yardım eder inşallah. .

22
0
yanıtYanıtla
KONYALI:

ALLAH KİŞİNİN RIZKINA KEFİLDİR O BOĞAZI DELDİYSE RIZKINI VERİR KULDAN DEĞİL ALLAHTAN DİLE GİT KÖYÜNE SOĞAN EKMEK YE

15
6
yanıtYanıtla
sad:

gaz gonyalı

yanıt1
yanıt0
ref:

aclıktan ölen cok insan var bunun icin ne dersin boşkafa

yanıt0
yanıt1
dede:

ALLAH rızga kefildir ama peşindende çalış diyor

yanıt1
yanıt0
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title