Haberler

Taksici Şiddetine Uğrayan Genç Kadın, Dehşet Anlarını Anlattı

Güncelleme:

Ümraniye'de taksicinin darp ettikten sonra bacaklarından tutup yolun ortasına fırlattığı kadın yaşananları anlattı. Genç kadın, ekmek almak için evden çıktığını ve taksicinin kendisini küfrettikten sonra darp ettiğini söyledi.

Ümraniye'de taksici şiddetine maruz kalan kadın, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Küçük kız kardeşi ile ekmek almak için evden çıktıktan sonra yolda taksici ile tartıştıklarını söyleyen genç kadının anlattıkları şoke etti. Taksicinin önce kendisine kafa attığını ve darp ettiğini söyleyen kadın, "Ben de polis çağırdım ve kaçmasın diye yarım şekilde aracın arka koltuğuna oturdum. Aniden hareket etti. Beni içeri çekti. Bir süre sonra da bacaklarımdan tutarak dışarı attı" ifadelerini kullandı.

EKMEK ALMAYA GİDERKEN TAKSİCİ KORNAYA BASARAK TEPKİ GÖSTERDİ

Dış Ticaret Uzmanı Canan Ay, küçük kardeşi İlayda Bayar için evden ekmek almak için çıktıktan kısa bir süre sonra kendini inanılmaz bir olayın içerisinde buldu. Kaldırımda kardeşi ile yürürken araç parkları nedeniyle ilerleyemeyen Canan Ay, kardeşi ile yol kenarında yürümeye başladı. Bu sırada yoldan geçen bir taksi ise Canan Ay'a korna basarak tepki gösterdi.

KADINA KÜFÜR EDİP KAFA ATAN TAKSİCİ, KAÇMAK İÇİN ARACINA BİNDİ

Yanlarından geçen taksi bir süre ilerledikten sonra durdu ve taksi sürücüsü Canan Ay'a küfretti. Bu küfrün ardından başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Bir ara Canan Ay'a kafa atan taksici, Canan Ay'ın polisi arama girişimi ile direksiyona geçerek kaçmaya çalıştı.

KAÇMAMASI İÇİN TAKSİYE BİNEN KADINI BACAKLARINDAN TUTUP ATTI

Yediği kafanın acısı ile telefona sarılan Canan Ay ise, bir taraftan polisi aramaya çalıştı diğer taraftan taksici kaçmasın diye arka kapıyı açarak yarım bir şekilde kendini araca attı. Canan Ay'ın pes etmeyeceğini anlayan taksici aracı hareket ettirdi. Arabada yaşanan tartışma sonrasında taksici genç kadını bacaklarından tutarak dışarı attı.

"AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER EDİP BANA KAFA ATTI"

Yaşadığı inanılmaz olayı anlatan Canan Ay, "Dün ben 10 yaşındaki kardeşimle beraber evden çıktık sokakta yürüyoruz. Kaldırımda arabalar park etmiş ve bizde hafif şekilde yoldan yürüyoruz. Bir taksi geldi arkamızdan ve bize bir hayli korna bastı. Biraz ilerledi ve ilerde bizi beklemeye başladı. O anda kardeşimle yürüyoruz ve bize bir baksana dedi. Bende efendim dedim ve ardından ağza alınmayacak şekilde küfrederek, bilmem ne gibi niye yoldan yürüyorsunuz dedi.

"BENİ BİR ERKEKMİŞİM GİBİ DÖVDÜ VE KİMSE YARDIM ETMEDİ"

Ben de bakar mısınız kaldırımda yer yok tabi ki buradan yürüyeceğim dedim. Tekrar ağza alınmayacak küfürler etti. Bende sinirlendim. Adam zaten direk taksiden indi bana kafa atmaya başladı. Sanki karşısında bir erkek varmış gibi. Tabi kadın erkek diye bir ayrımda bulunmuyorum ama direk bana kafa attı. Kafa atınca bende kendimi korumaya çalıştım. Ben vuramadım tabi ki. Tuttu beni ve bana bayağı vurdu. Gözümde gözlük vardı, gözlük uçtu gitti. Ufak kardeşim de bu arada korkudan bağırıp ağlıyor. Ve bir kişi bile yardım etmedi" dedi.

"POLİSİ ARAYINCA KAÇMAYA ÇALIŞTI BENDE KAÇMASIN DİYE TAKSİYE BİNDİM "

Canan Ay, "Kolumda yara var. Dilim kesildi. Kalçamı söylemiyorum bile. Hepsi darp raporunda var zaten. Ben bayağı bir şiddet gördükten sonra artık polisi arayacağım dedim. Vatandaşlar polisi aramayınca ben polisi aramaya çalıştım. Ve taksi gitmesin diye taksinin kapısını açtım. O sırada beni taksici itti. Elimden telefonu almaya çalıştı. ve kapı açık bir şekilde gitmeye başladı. Caddeyi indi, arkasını dönerek beni içeri çekmeye çalışıyor. Ben de bir ayağımı dışarı çıkartmaya çalışıyorum beni kapatmasın içeri diye. Sonra bir tane münibüs şoförü taksinin önünü kesti. Yolu kesilince indi taksiden beni bacaklarımdan çekti, attı ve bastı gitti" şeklinde konuştu.

Çevrede gören vatandaşların yardım bile etmediğini belirten Canan Ay, darp raporu alarak polise şikayetçi olduğunu söyledi.

10 YAŞINDAKİ KÜÇÜK KARDEŞE YUMRUK

Yaşanan olaya tanık olan Canan Ay'ın 10 yaşındaki küçük kardeşi İlayda Bayar ise, yoldan geçen bir minibüs sürücüsünden yumruk yedi. Yaşadığı olayın şokunda olduğu görülen 10 yaşındaki İlayda Bayar, yaşadıklarını anlattı. İlayda Bayar, "Ablama küfretti ve kafa attı. Ablam da vurmaya çalıştı ama boyu yetişmediği için vuramadı. Daha sonra ablam bekleyin polisle çözelim bu sorunu dedi. Ablam tam polisleri arıyordu ablam gitmez belki diye taksinin arkasına oturdu. Kapı açıkken o birden gitmeye başladı. Annemi çağırmaya giderken, bir adam minibüsüme sürttün diye biri bana yumruk attı. Dudağım patladı. 50-60 yaşlarında biri. Daha sonra polisler geldi ve hastaneye gittik" diye konuştu.

Olayın ardından hem taksici tarafından taksiden sürüklenerek atılan Canan Ay, hem de minibüsüne sürttüğü için yumruk yiyen kardeşi 10 yaşındaki İlayda Bayar, darp raporu alarak polise şikayetçi oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ümraniye 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

mizojinist:

BİR KADIN DÜŞMANI OLARAK İYİ OLMUŞ DİYORUM NEFRET EDİYORUM SİZDEN

1
18
yanıtYanıtla
AKP:

BU AKP MİLLETİ DELİRTTİ

12
5
yanıtYanıtla
tıtnın:

taksici minibüsçü kamyoncu hepsi aynı

16
1
yanıtYanıtla
Harbici..:

Olayı taksici haksızmış gibi yorumlar yapıyoruz fakat aslı gerçeği en kısa sürede çıkar ortaya. .

3
13
yanıtYanıtla
metinn:

ne demek taksici haksiz mis gibi yorumlar yapiyomusuz ne olacakti koca bi adam iki kiiz hem dövecek hem aractan disari atacak he4mde alkisliyalim mi hakli dahi olsa yuuuh derim adi adama kadina kalkan eller kirirlsiiin

14
1
yanıtYanıtla
Turgay:

Taxicinin işi gücü yok kadın mı dövecek,bu kadın bir halt yapmıştır.Me malum belki Uberin oyunuda olabilir.Arkadan birisi kameraya alıyor bunda bir oyun var.

5
10
yanıtYanıtla
....:

taksici biliyor adalet yok bişey yok bunun rahatliği ile bu suçu işliyor vatandaş taksiciyi yakalip darp etseydi vatandaş ceza alirdi emin olun

12
1
yanıtYanıtla
TİNERCİ:

anlamayan arkadaşlar yazıyı iyi okuyun zeka seviyeniz kaç. herzamanki taksici terörü devam ediyor. taksi kullanmayın ubere devam.

11
2
yanıtYanıtla
TRABZON:

BUNLARIN HAKKINDAN UBER GELECEK, İSTERDİM Kİ YERLİ BİR UBER OLSUN

12
0
yanıtYanıtla
baba vanga:

uberlere binin şehir eşkiyaları taksicilere binmeyin tekerlekli sandalyeyi almaz kısa yol yapmaz milleti dondürür dolandırır turistti vkandırır kaba kuvvet hepsi var

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title