Haberler

Sultanbeyli'de Esnafları Dolandıran Şahıs Kamerada

Sultanbeyli’de kendisini esnaf olarak tanıtan ve küçük esnaflardan alışveriş yapan kimliği belirsiz bir kişi, aldığı ürünlerin parasını ödemeden kayıplara karıştı.

Sultanbeyli'de kendisini esnaf olarak tanıtan ve küçük esnaflardan alışveriş yapan kimliği belirsiz bir kişi, aldığı ürünlerin parasını ödemeden kayıplara karıştı. Şahsın dolandırıcılık anları kameralara yansıdı.

Sultanbeyli'de bir markete girerek gıda ve temizlik alışverişi yapan 40 - 45 yaşlarında kimliği belirsiz bir kişi, mahalle fırınında çalıştığını öne sürerek ödemeyi sonra yapacağını söyledi. Şahsın hareketlerinden o an için şüphelenmeyen market çalışanının akşam saatlerinde fırın sahibi ile görüşmesi sonucunda kimliği belirsiz kişinin hırsızlık maksadıyla bu yola başvurduğu öğrenildi. Daha önceden de aynı türde şikayetler aldığını ifade eden fırın sahibi, bu kişiye karşı esnafın dikkatli olmasını istedi.

Farklı marketlerden de aynı şekilde alışveriş yapıldığının duyulması sonucunda güvenlik kameraların izlenmesiyle görüntülerdeki şahsın aynı kişi olduğu ortaya çıktı.

Olay sonrasında açıklama yapan market çalışanı Başak Akkaya, "İçeriye 40 - 45 yaşları arasında bir abi girdi. İlk olarak kendinden bahsetti. Sonra temizlik ürünlerinden gıda ürünlerinden birkaç bir şey aldı. Kredi kartını verdi bana, denedim, yetersiz bakiye dedi. Tekrar denedim yine yetersiz bakiye dedi. Bir daha denedik ama bu sefer şifreyi benim girmemi istedi. Girdim, tekrar yetersiz bakiye dedi. Ona güvenmemizi istedi ve fırında çalıştığını söyledi. Poşetleri alıp gitti. Akşam oldu, gelmeyince bizde fırını aradık. Fırında böyle bir çalışanın olmadığını ve devamlı böyle şikayetler aldığını söyledi. Biz bu durumdan şikayetçiyiz" şeklinde olayı anlatarak Sultanbeyli polis ekiplerinin bu şahsı yakalamalarını istediklerini belirtti.

Polisin söz konusu şahsı yakalama çalışması devam ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sultanbeyli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title