Haberler

Özel Sporcular ve Anneleri Yemekte Buluştu

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen atletizm şampiyonasında derece elde eden özel sporcular ve anneleri için Muğla'nın Dalaman ilçesinde yemek düzenlendi.

Türkiye Özel Sporcular Atletizm Antrenörü Darika Adatovna Acar tarafından bir restoranda organize edilen yemekte, özel sporcuların sergilediği 'Hacivat-Karagöz' oyunu ve çeşitli dans gösterileri beğeniyle izlendi.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, yaptığı konuşmada, özel sporculara ve sporcuların kazandığı başarılarda emeği olanlara teşekkür ederek, belediye olarak her zaman sporcuların ve ailelerinin yanlarında olduklarını dile getirdi.

- "Kahraman anneler"

Türkiye Özel Sporcular Atletizm Antrenörü Darika Adatovna Acar de özel sporcuların annelerini bir araya getirmek ve onlara teşekkür etmek amacıyla bu yemeği düzenlediklerini söyledi.

Çocuklarının iyi bir eğitim alıp kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler olabilmesi için gece gündüz çalışan, her zaman takdiri hak edip onurlandırılması gereken kişilerin anneler olduğunu belirten Acar, şunları söyledi:

"Onlara 'Kahraman anneler' diyorum. Bu çocuklar çaresiz değil. Doğru ve yoğun eğitimin yanı sıra yapılacak her çeşit spor faaliyetleriyle ailelerin sevgisi ve eğitmenlerin desteğiyle hayatlarını kazanabilirler. Bugün meleklerimizi dünyaya getiren ve her türlü koşulda onların arkasında olan eli öpülesi annelerimize teşekkür etmek için bir aradayız."

Etkinlik sonunda, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Türkiye Atletizm Şampiyonası 500 metrede iki yıl üst üste şampiyon olan Murat Muslu, bin 500 metrede şampiyon olan Ramazan Can Arıcı ve geçmiş yılarda Türkiye şampiyonluğu elde eden Mevlüt Olgun başta olmak üzere tüm özel sporculara saat hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Dalaman Türkiye Ortaca Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title