Haberler

Özel Sporcular Spor Federasyonu Yeni Sezonu Açtı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından 2016-2017 sezonu açılış töreni düzenlendi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından 2016-2017 sezonu açılış töreni düzenlendi.

Maden Tetkik Arama Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende konuşan TOSSFED Başkanı Birol Aydın, yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Organizasyona katılan TOSSFED'e bağlı kulüplere, sporculara ve ailelerine teşekkür eden Aydın, "Burada yeni sezonda neler yapılacağına ilişkin kulüplerimizle sohbet edeceğiz, onların dertlerini dinleyeceğim." dedi.

Federasyon faaliyetlerinin hızlı bir ivme kazanarak daha da büyüyeceğini söyleyen Aydın, şöyle konuştu:

"2016-2017 sezonunun açılışını kutlamak sebebiyle bir araya geldik. Artık engelliler kabuğunu kırıyor. Devletiyle, milletiyle barışmış. Engelli aileleri çocuğunun alıyor her yere götürüyor. Bu insanı çok mutlu ediyor. 4 yıldır sürdürdüğüm görevim boyunca federasyonumuzun çığ gibi büyüdüğünü görüyorum. Bizim yaptıklarımız, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ardından Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'ın bu çocuklar için yaptıklarının, onlara yönelik ilgisinin yanında çok az kalır. Biz sadece aracıyız. Devletin onlara verdiği imkanlara aracılık ediyoruz. Devletimiz engelli vatandaşıyla kucaklaşıyor, ona sahip çıkıyor."

Törene, başkan vekili Saadettin Akçi, asbaşkan Ensar Kurt, yönetim kurulu üyesi Nadire Tomris Miser, Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Atıf Ala, genel koordinatör Osman Akdemir ile Ankara'daki kulüp yetkilileri, engelli sporcular ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA / Spor

Birol Aydın Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title