Haberler

Özel Sporcular Futbol ile Buluştu

8 ve 25 yaş arasındaki özel sporcu ve partner sporcuları aynı futbol takımlarında bir araya getiren bir etkinlik olan Karma Futbol Projesi, Edremit ilçesinde hayata geçirildi.

8 ve 25 yaş arasındaki özel sporcu ve partner sporcuları aynı futbol takımlarında bir araya getiren bir etkinlik olan Karma Futbol Projesi, Edremit ilçesinde hayata geçirildi.

Deneyimli antrenörler ve proje liderleri eşliğinde düzenlenen antrenmanlarda sporcuların birlikte sportif becerilerini geliştirmesi destekleniyor. Karma Futbol Projesi kapsamında düzenlenen sosyal faaliyetler arayıcılığı ile özel ve partner sporcuların saha dışında da birlikte vakit geçirmesi, sosyal ortamlarda beraber bulunmaları projenin olmazsa olmazlarından birisi. Proje süresince düzenlenen olan futbol turnuvalarında tüm sporcuların birlikte mücadele etmeleri ve takım ruhunu yaşamaları sağlanıyor. Ülke genelinde uygulanan projenin Edremit ayağı olan karma futbol turnuvası, Edremit Spor Salonu'nda protokolün de katılımıyla başlatıldı. Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Turnuvaya katılan öğrencilere, protokol mensupları tarafından hediyeleri verildi.

Edremit Kaymakam Vekili ve Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tuncer, Edremit Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fethi Bilge, AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Metin Örkçü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, eğitimciler, aileler ve engelli öğrencilerin katıldığı törende engelli öğrenciler şiir okudu ve halk oyunu gösterisi sundu.

Toplu fotoğraf çekiminden sonra, 5 okuldan oluşturulan karma takımların futbol karşılaşmaları başladı. Özel eğitim öğretmeni ve Karma Futbol Projesi Sorumlusu Hikmet Ercan, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Ercan, "Bugün turnuvanın 3'ncüsünü gerçekleştiriliyoruz. 4 takım katılıyor. Amacımız, özel çocuklarımıza spor yaptırmaktır. Kurallarımız da güzel. Takımlarımızda 10 sporcu var. 6 tanesi özel sporcu ve 4 tanesi de partnerleri. Partnerlerin gol atması yasak. Turnuvamızı her ay başka bir ilçede uyguluyoruz. Tüm katılımcılara ve destekleyenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Havran Halk Eğitimi, Burhaniye Gamzelerim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon, Havran Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon takımları kıran kırana mücadeleler yaptı. Turnuvaya, Edremit Şehit Aydoğan Aydın Ortaokulu da misafir okul olarak destek verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesir Burhaniye Havran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title