Haberler

Şişli'de "UBER Sıkıştırdı" İddiasıyla Kaza Yapan Taksici Alkolü Çıktı

Güncelleme:

İstanbul Harbiye'de trafikteyken, kendisini UBER aracının sıkıştırdığını iddia eden taksi şoförü, aracın kontrolünü kaybettikten sonra refüje çarpıp, trafik ışıklarını devirdi. Yapılan kontrollerin ardından sürücü 1.01 promil alkollü çıktı.

Harbiye'de cadde üzerinde trafikte seyir halindeyken kendisini UBER aracının sıkıştırdığını iddia eden taksi şoförü, aracın kontrolünü kaybettikten sonra refüje çıkıp trafik ışıklarını devirdi. Kazadan şans eseri yara almadan kurtulan sürücü, 1.01 promil alkollü çıktı. Trafik polisleri sürücünün ehliyetine el koydu.

UBER OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Kaza, dün saat 11.00 sıralarında Şişli Harbiye Taşkışla Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde şoförlük yaptığı 34 TGA 50 plakalı ticari taksiyi alan Cem Ç., müşteri aramak için yola çıktı. Taksici Nişantaşı'ndan Harbiye istikametine seyir ettiği esnada iddiasına göre, kendisini UBER olduğunu düşündüğü lüks bir minibüs sıkıştırdı. Olay sonucu taksici aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç refüjü aştıktan sonra trafik ışıklarını devirerek durabildi. Kaza sonucu taksi şoförü Cem Ç., şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

1.01 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

İhbar üzerine olay yerine gelen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekip, kazayla ilgili inceleme başlattı. Taksinin kullanılamaz hale geldiği kazada, trafik polisleri sürücü Cem Ç.'ye alkol testi yaptı. Yapılan test sonucunda ticari taksi şoförlerinde 0.25 üst sınırı olan promil, taksicide 1.01 çıktı. Bunun üzerine polis ekipleri sürücünün ehliyetine 6 ay süreyle el koydu. Taksi ise alkolsüz bir sürücüye teslim edildi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekip kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Harbiye Şişli 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500

Yorumlar (31)

Turan:

Madem uber vergi vermiyor diye arıza çıkarıyorsunuz, o zaman siz de yerli uber kurun kardeşim. :D taksicilerin alayı dolandırıcı, küfürbaz, dengesiz. Aksini iddaa eden taksi şoförüdür net.

17
0
yanıtYanıtla
GRL:

KARINIZI KAÇIRSALAR UBER KAÇIRDI DİYECEKSİNİZ

10
0
yanıtYanıtla
Thranduil:

İftira ve karalamaya devam bir taksiciye yakışan hareketler biri eroyin kullanır diğeri alkol.

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah belanızı versin taksiciler (iyi insanlar hariç)

9
0
yanıtYanıtla
Can:

UBER kullanan adamdır. Taksiciler kadar milleti dolandıran bir toplum görmedim

9
0
yanıtYanıtla
UNİFEB EGE:

LA AYAĞINIZ TAKILSA UBERDEN BİLCENİZ. AYIP YAA:))

8
0
yanıtYanıtla
metin:

Yakında kısa mesafe değil en kısa mesafe bile gitmek için yalvaracaksınız çoğu taksiciler (hepsini kastedmiyorum)işleriniz tıkırındayken müşteri beğenmezsiniz işler terso olduğunda yolda ona buna korna çalıp müşteri avlamaya kalkarsınız ne diyim Allah sizi bildiği gibi yapsın

8
0
yanıtYanıtla
adf:

neyseki adam pkk fetö jitem dememiş biraz yaratıcı olmuş. . .

8
0
yanıtYanıtla
Ülkemizdeki en büyük sorun:

Kişilerin hatalarını kabul etmemesidir.

7
0
yanıtYanıtla
can:

Millet UBER i tercih etmesinde ne yapsın

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title