Haberler

Özel Sanko Okulları Öğrencilerinin Satranç Başarısı

Gaziantep Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nün Forum Alışveriş Merkezi’nde düzenlediği Okul Sporları Satranç İl Birinciliği Yarışmasına Özel Sanko Okulları, Minikler Genel Kategorisine bir takım, Yıldızlar Genel Kategorisine iki takım ile katılarak iki il birinciliği ve bir il...

Gaziantep Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün Forum Alışveriş Merkezi'nde düzenlediği Okul Sporları Satranç İl Birinciliği Yarışmasına Özel Sanko Okulları, Minikler Genel Kategorisine bir takım, Yıldızlar Genel Kategorisine iki takım ile katılarak iki il birinciliği ve bir il ikinciliği derecesi elde etti.

Minikler Genel Kategorisinde Kayra Öztemiz, Mehmet Ertuğrul Kaya, Yiğit Diken, Eren Özgüler ve Elif Ilgın Çınar'dan oluşan takım ile Yıldızlar Genel Kategorisinde, Kağan Aydınçelebi, Talu Kervancıoğlu, Erencem Özbey, Burak Unat ve Berkay Dobooğlu'ndan oluşan takımlar ayrı ayrı il birinciliği kupası; Yakup Kaan Keskin, Eylül Bala, Alperen Kerestecioğlu, Emir Kerestecioğlu, Beşir Efe Saraçoğlu ve Ahmet Çolak'dan oluşan takım ise il ikinciliği kupası kazandı.

Özel Sanko Okulları Öğrencileri 30 Mart - 2 Nisan 2017 tarihleri arasında Şanlıurfa'da düzenlenecek Okul Sporları Satranç Bölge Final yarışmalarına katılacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Sanko Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title