Haberler

Fuhuş Yapılan Evlere Baskın! Polisi Görünce 2'inci Kattan Atlayan Zanlı Bacağını Kırdı

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de fuhuş yapıldığı saptanan 2 ayrı eve baskın düzenlendi. Zanlılardan biri 2. kattan atlayarak bacağını kırarken diğeri suçüstü yakalandı.

İstanbul Sultangazi'de kadın ticareti yapıldığı belirlenen iki farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şüphelilerden biri operasyon yapılan apartmanın 2'inci katından atlayarak bacağını kırdı, diğeri ise suçüstü yakalandı. Fuhuşa zorlanan 2 yabancı uyruklu kadın sınır dışı edildi.

FUHUŞ YAPILAN İKİ EVE BASKIN YAPILDI

Sultangazi Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçe içerisinde yabancı uyruklu kadınların para karşılığında fuhuşa zorlandığı ihbarı üzerine harekete geçti. Teknik ve fiziki takip başlatan ekipler adresler tespit edildikten sonra operasyon için düğmeye bastı. Ekipler, Sultançiftliği Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan iki farklı adrese baskın düzenledi.

POLİSİ GÖRÜNCE 2. KATTAN ATLAYIP BACAĞINI KIRDI

Düzenlenen operasyonda Özbekistan uyruklu Umarova M. ve Azerbaycan Uyruklu Tamila Ş. gözaltına alındı. Adreste bulunan kadın ticareti yaptığı tespit edilen İrfan Ç. ise polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak bulunduğu apartmanın 2'inci katından aşağıya atladı. Ayağı ve eli kırılan İrfan Ç. ekipler tarafından gözaltına anıldı. Bir diğer adrese yapılan baskında yakalanan şüpheli E.K ise sorgulanmak üzere polis karakoluna götürüldü.

2 KADIN SINIR DIŞI EDİLDİ

Polis ekiplerini görünce 2'inci kattan atlayan İrfan Ç. hastaneye kaldırdı. Burada tedavisi tamamlanan zanlının kadın ticareti yaptığını itiraf ettiği öğrenildi. İrfan Ç. karakoldaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Özbekistan uyruklu Umarova M. ve Azerbaycan uyruklu Tamila Ş. sınır dışı edilirken, evde fuhuş amacıyla bulunan E.K adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Azerbaycan Özbekistan Sultangazi İstanbul 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (14)

hamdolsun kardeş:

Anadolu''da polisi gördün mü yüksek bir yere çıkar ve atlarsın. Bu saygı ve sevgi gösterimidir.

18
3
yanıtYanıtla
Ali Dosdoğru:

1725 AKP zinayı serbest etti o zaman nedir bu polislerin havası alan memnun veren memnun yaşlarıda müsait yanlız bu polisler cemat evlerinde ne oluyor ne olmuyor oraları 1725 akp gıyağı es geçiyorlar

1
11
yanıtYanıtla
BÜŞRA:

yaw kes, ben kendimi bildim bileli fuhuş yasak ama yasakları çiğneyen şerefsizler var. herşeyi siyasete bağlamayın bu nedir böyle

yanıt5
yanıt0
tıntın:

ne saçmalıyorsun sen

yanıt0
yanıt0
hakkı aydın bulut karangündostu:

son 16 yılda türkiye ne hale geldi böyle giderse bu ülke bölünü çünkü ahlak çöktü ahlak çökerse ülke çöker

5
1
yanıtYanıtla
MÜHENDİS:

konuştu bal kabağı. ekonomist ''hakkı aydın bulut karagündostu'' . . .

yanıt0
yanıt0
Haci:

Ekonomiyi biraz canlandırmak için , bu işi yapacaklar galiba, çünkü ülke sıfırları tüketmiş , sürekli bunların reklamini yapıyorlar

1
0
yanıtYanıtla
...:

yüzünü iyi kapayın ama bir sey olmasın, . . . fotografta polis olsa iyi ifşa ederdiniz,

1
0
yanıtYanıtla
Laz uşağı:

Yinemi adana

1
0
yanıtYanıtla
Laz uşağı:

Nedir bu Adana’dan çektiğimiz.Türkiyenin yüz karası

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title