Haberler

Özel öğrenciler, kep atma heyecanı renkli görüntülere sahne oldu

Güncelleme:

Özel öğrenciler, kep atma heyecanı renkli görüntülere sahne oldu Önce kep sonra göbek atıp mezuniyetlerini kutladılar "Kanatsız meleklerimiz" dedikleri öğrencilerinin mutluluklarına ortak oldularDÜZCE– Düzce'de yaşamsal faaliyetleri öğrenmek ve hayata hazırlamak amacıyla eğitim gören 11...

Özel öğrenciler, kep atma heyecanı renkli görüntülere sahne oldu

Önce kep sonra göbek atıp mezuniyetlerini kutladılar

"Kanatsız meleklerimiz" dedikleri öğrencilerinin mutluluklarına ortak oldular

DÜZCE– Düzce'de yaşamsal faaliyetleri öğrenmek ve hayata hazırlamak amacıyla eğitim gören 11 özel öğrenci, okullarında düzenlenen mezuniyet töreninde kep atma heyecanı yaşadı. Heyecanla kep atan öğrenciler, mezuniyet sevinçlerini öğretmenleri ile göbek atarak kutladılar.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan Yeşil Düzce Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'nda toplumla entegrasyonunu sağlamak, yaşamsal faaliyetleri öğrenmek ve hayata hazırlanmak amacıyla eğitim gören, son sınıf özel öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi. Okulu bitirerek mezuniyet coşkusu yaşayan 11 özel öğrencinin diplomalarını Vali Cevdet Atay ve eşi Elçin Atay verirken Atay çifti özel öğrencilere ayrıca hediyelerde verdi. Bazı öğrencilerin aldıkları diplomaların ardından büyük mutluluk yaşarken bu mutluluklarını da aileleriyle paylaştılar. Mezuniyet pastasını özel öğrenciler ile birlikte kesen Vali Atay ve eşi, öğrencilerin gelecek yaşamlarında başarılar dilediler. Diploma töreninin ardından ise okulun müzik öğretmeni ve özel öğrenciler mini konser vererek törene katılanlara güzel vakit geçirttiler. Törenin sonunda ise özel öğrenciler, kep atarak mezuniyetlerini kutladılar.

"Onlar bizim kıymetlilerimiz"

Mezuniyet töreni hakkında bilgiler veren Yeşil Düzce Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Dilek Döner Kar, "Bu sene 11 öğrencimiz mezun oldu. Aslında veliler ve okullar adına mezuniyetler gurur vericidir ama bizim için daha çok hüzün verici. Çünkü çocuklarımız mezun oluyor ve onların ne durumda olacağını bilememek bizi çok üzüyor. Bizim için mezuniyet biraz daha hüzün galiba ama biz onları 12 sene boyunca elimizden geldiğince hayata hazırladığımızı düşünüyoruz. Gerek tarım, gerek yiyecek içecek, gerek el sanatları atölyelerinde yaptıklarıyla onları hayata hazırladığımızı düşünüyoruz. Umarım öyle olur onlar bizim kıymetlilerimiz. Kanatlarına destek olmaya çalıştık bundan sonra da gözümüz hep onların üzerinde olacak Yeşil Düzce Özel Eğitim ve Uygulama Okulu olarak" dedi.

Mezun olan özel öğrenci Yılmaz Koçyiğit ise; "12 Sene okudum ve diplomamı alarak mezun oldum. Bundan sonra kendi işlerime bakacağım" dedi.

Mezuniyet coşkusunu göbek atarak kutladılar

Törenin sonunda ise özel öğrenciler çalan oyun havalarına eşlik ederek doyasıya göbek atıp mezuniyetlerini kutladılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

milli eğitim bakanlığı Düzce Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title