Haberler

Nişanlısıyla Tartışan Genç Kendini Öldürmeye Çalıştı, O Anlar Kamerada

Güncelleme:

İstanbul'da nişanlısıyla tartışan 20 yaşındaki bir genç, havalı tabancayla göğsüne ateş ederek intihar teşebbüsünde bulundu. Hastaneye kaldırılan yaralı gencin, tedavisi sürüyor.

İstanbul Fatih'te nişanlısıyla tartıştığı iddia edilen 20 yaşındaki bir genç, havalı tabancayla göğsüne ateş ederek intihar teşebbüsünde bulundu. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan gencin hastanedeki tedavisi devam ediyor.

NİŞANLISIYLA TARTIŞTIĞI İÇİN TABANCAYLA KENDİ GÖĞSÜNE ATEŞ ETTİ

İstanbul Fatih'te Emin Sinan Mahallesi'nde öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, nişanlısıyla sorun yaşayan Yunus B., iş yerindeki kasada bulunan havalı tabancayla göğsüne ateş etti. Yaralanan Yunus B. kanlar içerisinde yere yığıldı. Silah sesini duyan yakınları ağır yaralı gencin yanına koşarak olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralanan şahsa ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra sağlık ekipleri tarafından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı gencin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

SİLAH SESİNİ DUYAN YAKINLARI, GENCİN YANINA KOŞTU

Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, olayın intihar teşebbüsü olduğunu tespit etti. Olay yerinde incelemelerini yapan ekipler, konuyla ilgili çalışma başlattı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, 20 yaşındaki Yunus B., iş yeri içerisindeki kasaya yöneliyor. Bilye atar silahı alan genç göğsüne doğru ateş ettikten sonra yere yığılıyor. Silah sesini duyan yakınları Yunus B.'nin yanına koşuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (12)

DEYMEZ CANO:

YAPMA DEYMEZ ANLAŞAMADIN MI BIRAK GİTSİN GERÇEK AŞK O DEGİL ZATEN. . .

12
0
yanıtYanıtla
metin:

20 yaşında nişanlammak bu devirde ya paran olması lazım yada kafadan kontak olman lazım askerlik yapıldımı? iş kuruldumu? öyle seviyorum muhabbetleri eskilerde kaldı devir eski devir değil hayat zor

10
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

nişanlısıyla bir arada ne iş yapıyorlar..nikahlayıp evlenmedikçe bir arada bulunamazlar gezip tozumazlar,,dinimizin emridir..çokları buna dikkat etmiyorlar.böyle müslümanlık aslaa olmaz.

6
3
yanıtYanıtla
Hayriıye Teyze:

Çok Dogru Söylüyorsun Dürbünlü Hocam.

yanıt3
yanıt3
Hakan E.:

Sen ne diyorsun la değişik! Koşup gyerindeymiş adam gelen nişanlası değil!! Haberi okumadan sacma sapan yorum yazıyor! Dini bilgi vermeye kalkiyor bide sivri zekalı

yanıt4
yanıt2
KÜBRA:

DEGMEZZ KIMSE ICIN DEGMEZ AKRDESIM ÖLESEN EN FAZLA BI IKI YIL ICINDE GIDER BASKASIYLA EVLENIR SANA NE OLDUGU DA UNUTULUR GIDER HERKES DE GUNUNU GUN EDER OLAN SANA OLDUGUYLA KALIR INTIHARDAN DONEN BIRI OLARAK SOYLUYORUM KIMSENIN BI TARAFINDA OLMUYOR

8
0
yanıtYanıtla
Elif:

CAHİLLİK İŞTE DEĞMEZ

7
0
yanıtYanıtla
Selcuk75:

Allah akıl fikir versin ya kendini öldürmekte nedir tartistim diye canınızın kıymetini bilin kardeşim. Askerlik cagindasin ölüm korkusuyla bedelli yapmaya calisirsin sonrada nişanlın için kendini öldürmek istersin.yazık bunlara.

4
0
yanıtYanıtla
Mehmet Can barış:

Selamünaleyküm arkadaşlar Bilip bilmeden Herkes bir kafadan yorum yapıyor bu çocuk bile bile kendine vurmadı bir kaza sonucunda vuruldu herkes eşini dostunu sağlam seçerse iyi olur şimdiki gençler çok çabuk dolduruşa geliyorlar bu çocuğun niyeti farklıydı silahı aldıktan sonra dışarıya yöneldi ve karşısına gelen ablasını görünce Hani bir panikle ablasından saklıyım derken orada kendini Elinde patladı

2
0
yanıtYanıtla
NEXT PLEASE:

Bence kurtulamayacak kurtulursa suriyelilere ayrılması gereken bir pay daha ona ayrılmak zorunda bunun bilincinde suriyeli sevenler.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title