Haberler

Kızlarını Kaçıran Evli Adamın Eşyalarını Sokak Ortasında Yaktılar

Güncelleme:

Kızlarını kaçırdığını iddia ettiği evli adamın evine baskın yapan kızın ailesi eşyaları sokak ortasına çıkararak yaktı. Olaya itfaiye müdahale ederek yangını söndürdü.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinden Kocaeli'nin İzmit ilçesine gelen aile, kızlarını kaçırdığını iddia ettiği evli adamın evindeki eşyaları sokak ortasına çıkararak yaktı. Başlık parası artacak endişesi yaşayan mahalleli ise kızları kaçırılan aileye destek verdi.

EŞYALARI SOKAK ORTASINDA YAKTILAR

Olay İzmit Tavşantepe Mahallesi Ata Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre evli olduğu iddia edilen D.Ö., Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinden G.T. adlı genç kızı kaçırarak İzmit'te bulunan evine getirdi. Kızlarının kaçırıldığından haberi olmayan aile ise bir süre Çaycuma'da kızlarını aramaya başladı. Arama sırasında kızlarının kaçırıldığını ve İzmit'e götürüldüğünü öğrenen aile, Çaycuma'dan yola çıkıp İzmit'e geldi. Kızlarını kaçırdığı iddia edilen D.Ö.'nün evine giren aile, D.Ö. ile bir süre tartıştıktan sonra kızları G.T.'yi evden çıkardı. Tekrar eve giren aile evdeki eşyaları sokak ortasına çıkararak ateşe verdi.

İTFAİYE MÜDAHALE ETTİ

Eşyaları yakan aile daha sonra kızları G.T'yi de alarak olay yerinden kaçtı. Olayı gören mahalleli ise başlık parası artacak korkusuyla kızları kaçırılan aileye destek verdiler. D.Ö.'nün eşyalarını yanarken izleyen mahalleli bir süre sonra durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, büyük oranda yanan eşyaları söndürerek olay yerinden ayrıldı.

Olay sonrası polis ve zabıta ekipleri sokakta geniş güvenlik önlemleri alarak olay hakkında inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Zonguldak Çaycuma 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

makarakukarakakarakikiri:

dinimizde 3 e kadar izni var diye biliyorum reisim bunu yasallaştırsın insanlar birbirini kırmasın artık

34
13
yanıtYanıtla
xxxx:

bire gafiller işinize geldiği gibi din yorumluyorsunuz. seninki hangi dinde 3 tane haktan bahsediyorsun. hurafe cahil sapkınlar sizin gibilere denir ancak. kadın satılık bir mal gibi sergileyemezsin. benim dinim kadını okadar hassas narin tanımlar ki cenneti bile annelerin ayakları altında demiş. kulak dolma din hiç din olurmu??? yazık şu gençliğe topluma çok yazık. . .

yanıt2
yanıt1
CHP:

İNCE İNCE YASEMİNCEYİ KENDİ ARALARINDA PARTİ BAŞKANI SEÇEMEMİŞLER ŞİMDİ KALKMIŞLAR ÜLKE BAŞKANI YAPACAKLARMIŞ HADİ CANIM. (CHP ELDEN GİDİYEEAAAHH)

13
12
yanıtYanıtla
temam-devam:

he he. . . seçimden sonra bakarız. . .

yanıt1
yanıt5
ÖSTARNDSS:

ANLATMAYA GEREK YOK GÖRÜYORSUNUZ İŞTE TAMDA BU

yanıt1
yanıt0
Adamıda yakaydınız:

Pelda nın ailesi Peldayı ölüme terk etti. Bu aile kızını kurtardı ve adama göz dağı verdi. Helal olsun.

9
0
yanıtYanıtla
FENERLİ:

dinimizde helal diye kadınları neden yedek gibi yada hizmetci gibi görelim ki 1 tanesi ile baş edilemiyor zaten zamane kızlarının.

9
0
yanıtYanıtla
ece:

resmi görünce adamı yaktılar sandım kibar aileymiş

6
0
yanıtYanıtla
ECE''NİN YORUMUNA YORUM YAPAN KİŞİ:

Bende öyle zannettim :D

yanıt3
yanıt0
KİŞİ''''NİN YORUMUNA YORUM YAPAN ŞAHIS:

Bende öyle zannettim :)

yanıt2
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title