Haberler

Bursa'da Akılalmaz Olay! Ev Sahibi, Kiracısının Evine Hırsızlık İçin Girdi

Güncelleme:

Bursa'da, eşyalarının kaybolması üzerine eve güvenlik kamerası koyan kiracı, eve giren hırsızın ev sahibi olduğunu görünce şaşkına döndü.

Sürekli eşyalarının kaybolması üzerine eve güvenlik kamerası koyan kiracı, eve giren hırsızın ev sahibi olduğunu görünce şaşkına döndü. Güvenlik kameralarına yakalanan ev sahibi ise kapının açık olduğunu kapatmak istediğini ifade etti.

EŞYALARININ KAYBOLDUĞUNU FARK ETTİ

Olay, Bursa'nın İznik ilçesi Selçuk mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, dört katlı apartmanın ikinci katında oturan okul müdürü O.G.K, bir süredir evinde eşyalarının ortadan kaybolduğunu fark etti.

GİZLİ KAMERA KURDU

Hırsızlık şüphesiyle kapı ve pencerelerini kontrol etmesine rağmen zorlama olmadığını fark eden O.G.K., bunun üzerine gizli kamera kurarak cep telefonu ile evi izlemeye başladı.

HIRSIZ, EV SAHİBİ ÇIKTI

Telefondan izlediği evinin kapısının açıldığını fark eden O.G.K., içeriye bir kadının girdiğini gördü. Koşarak eve giden O.G.K., kapıyı açtığında ev sahibinin eşi S.T. ile karşılaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, izledikleri kamera görüntülerinde S.T.'nin anahtarla kapıyı açtığı ve daha sonra içeriden tekrar kitleyip evin içinde dolaştığını ve eşyaları karıştırdığını tespit etti.

"KAPI AÇIKTI ÖRTTÜM"

O.G.K. ve eşi, "Tabaklarımı, çanaklarımı, nevresim takımlarımı, bardaklarımı da sen aldın. Her şeyimi sen aldın. Senin yüzünden birbirimize girdik' diyerek ev sahibi S.T.'ye tepki gösterdi. S.T.'nin emniyetteki sorgusunda suçlamaları kabul etmediği 'Kapı açıktı örttüm' dediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Kamerası İznik 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (54)

Adınızı Yazın:

kiracı olarak yeni eve taşındığınızda ilk iş paray kıyıp kilit göbeklerini değiştirmek olmalı.

113
1
yanıtYanıtla
temel_reis_zarrab:

gündemi degiştirme haberleri. . Acıbadem Sigorta, İngiliz Sigorta Devi Bupa''ya Satıldı. . abd askeri türk askerine egitim verecek (2. cuval olayı olursa şaşmayın)zarrab buharlaştı. dolar 6 tl den aşagı düşmez. bahcesiz paralı yolları dolardan tl. ye cevirecek. paralı yolları kime sattılar? limanların sahibi kim? bana mazlumu bulun. şey ya zarrabı diyecekti. hadeyin ordan. abd. tarafından ekonomik olarak kuşatılmaya gelen desteklere ragmen. hala abd. ile iş birliği yapmak. ihanettir.

81
28
yanıtYanıtla
ali:

ne diyon lan ötesiz. biraz az için.

yanıt0
yanıt0
Yürü Git:

Gündemi değiştiren yok. Herkes önce ekonomiye sonra ıvır zıvır haberlere bakıyor. Yabancılar yıllardır Türkiye''de sigorta işi yapıyor. Bazı yolların işletmesinin özel sektörde olduğunu yeni mi öğrendin? Amerika eğitime çağırdığı askerlere niye çuval giydirsin? Kendini uyanık sanacak kadar safsın ya da milleti salak sanıyorsun.

yanıt0
yanıt0
CCC:

Acıbadem Sigorta zaten yabancıların elindeydi. (Malezyalılar) Sanki gerçek gündemi çok biliyorsun da ahkam kesiyorsun. Özel otoyol ve limanlar yıllardır var, yeni bir gündem konusuymuş gibi yazmışsın. Bahçeli diyor ki bu adamlara verilen devlet garantisi dolardan TL ye çevrilsin. Bunun nesini eleştiriyorsun. Bak herkes yorum yazmak zorunda değil, sen önce olup bitenleri anlamaya çalış sonra yorum yazarsın.

yanıt0
yanıt0
Vay BEE:

Sonunda benim gibi düşünen birileri olması güzel ağzına sağlık

yanıt0
yanıt0
grgdf:

Sen var kafayı yemek stop :)))))))))))))))))

yanıt0
yanıt0
mehmet:

adanayı bursa diye yutturamazsınız

26
17
yanıtYanıtla
üstat:

Ev değişitirdiğinizde ilk işiniz dış kapı kilidini değiştirmek olsun.

20
0
yanıtYanıtla
Coni:

Abi neden hep bu kapalılarda bi problem var ya ben anlamıyorumki bastırılmış duyğularmı ne nee

6
14
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title