Haberler

Canımız Bunlara Emanet! Kaza Yapan Taksiden Uyuşturucu Çıktı

Güncelleme:

İstanbul Beylikdüzü'nde maddi hasarlı kazaya karışan bir ticari takside esrar ele geçirildi. Taksi şoförü, kendisini görüntüleyen gazetecilere "Bir sürü kaydım var. Suça sürükleneceğim ben" dedi.

İstanbul Beylikdüzü'nde maddi hasarlı kazaya karışan bir ticari takside esrar ele geçirildi. Taksi şoförü görüntülenmesine ise ilginç tepki vererek, "Patron sana ne diyorum ben, bir sürü suça sürükleneceğim ben. Benim bir sürü kaydım var zaten" dedi.

EHLİYETİ DE YOKMUŞ

Beylikdüzü'nde adının T.Y. olduğu öğrenilen bir ticari taksi şoförü manevra yaptığı esnada başka bir araca çarptı. Ticari taksinin çarptığı araçta ufak çapta maddi hasar meydana gelirken, karşı tarafın kadın sürücüsü kaza raporu tutmak istedi. Bu sırada T.Y.'nin yanında ehliyeti olmayınca taraflar anlaşamadı ve 155'i arayarak polis çağırdı.

ARAÇTA ESRAR İÇİLMİŞ

Olay yerine gelen Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, T.Y.'nin tavırlarından şüphelendi. Araç içerisinde uyuşturucu kokusu da sezen trafik ekipleri, aracın içinde detaylı arama yaptı. Aramada aracın torpido gözü olarak tabir edilen yerin bölmesinde bir kısmı tüketilmiş bir fişek esrar maddesi ele geçirildi. Tutanak tutulduktan sonra kaza yapan diğer kadın sürücü işlemleri sonrası gönderildi.

GÖZALTINA ALINDI

İncelemelerin ardından ehliyeti yanında olmayan taksi şoförü, Beylikdüzü İlçe Emniyete bağlı resmi ekipler tarafından işlemleri yapılmak üzere gözaltına alındı. T.Y.'nin daha önceden de birçok suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan taksici, kendini görüntüleyen gazetecilere tepki göstererek, "Patron sana ne diyorum ben, bir sürü suça sürükleneceğim ben. Benim bir sürü kaydım var zaten" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beylikdüzü İstanbul 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (30)

Vatandaş:

Taksiler belediyeye bağlansın. Şoförleri belediye atasın. Maaşlı çalışsınlar. Gerekirse dolmuş gibi çalışsınlar. Tarifeleri belli olsun. Durakları belli olsun. Belediye otobüslerinde geçen kartlar taksilerdede geçsin. Metrobüs 3 tl ise taksi 10 tl olsun vs. .

18
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

bu kadarmı amerıkanın kolesı olduk sımdıde derdımız taksıcılermı ıkı gun gundem oldu ya amerıkalı sırkeltler kazansında gerısının bı onemı yok yazıklar olsun vıcdanınız batsın

2
13
yanıtYanıtla
GSS:

ALAKASI YOK ARKADAŞ. . İNSANLARIN ÇOĞU TAKSİ LERDEN ŞİKAYETÇİ. . SOKAĞA ÇIK 10 KİŞİYE SOR. . SARI TAKSİ LERDEN MEMNUNMUSUN DİYE 10 U DA HAYIR DER. KALIBIMI BASARIM. . EMİN OL. . TAKSİ ESNAFI ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYARAK NEREDE HATA YAPTIK DEMELİ. . . TAKSİ İŞİ TEKEL OLMUŞ. . TEKEL OLDUĞU İÇİN OLAY ARTIK ÇIĞRINDAN ÇIKMIŞ MAFYA VARİ GÖRÜNTÜ VAR. . BU İŞLER TAKSİCİ ESNAFINADA ZARAR VERİYOR. . TAKSİ PLAKA FİYATLARI BİR ANDA 100 BİN DÜŞMÜŞ ULAŞIM İŞİ TEKEL OLMAMALI. . BİRÇOK FİRMA OLMALI. . UBER BENZERİ YERLİ FİRMALARDA OLABİLİR

yanıt2
yanıt0
yorumcu:

o değilde birileri uberin çok kurnazca reklamını yapıyor. taksicilerin zihniyeti bozukluğu sayesinde bu iş uberi büyüdükçe büyütür. en büyük sıkıntı paranın bu yolla yurt dışına aleni şekilde çıkmasıdır. bu soruna acilen yerli çözüm getirmek gerekli. ulaşum minibüs ve taksicilerin tekelinden kutarılmalı fakat yabancı sermayeye de kaptırılmamalı. .

5
9
yanıtYanıtla
Gs67:

Über araçları neden ilgi görüyor işte ortada. Her türlü kabalık , yolcu beğenmeme, mesafe kısa diye yolcu almama, istenilen güzergaha kendi gerekçesine göre uymama, trafikte geçiş üstünlüğüne haiz araçmış gibi diğer sürücülere yaptıkları saygısızlıklar, kılık_kıyafetlerinin bozukluğu ve araçların pis oluşu gibi daha birçok olumsuzluklar bunlarda. Uber araçları son derece konforlu ve güvenli ve de sürpriz bir ödeme ile karşılaşma riskiniz yok. çünkü ödemeyi önceden yapıyorsunuz. Uberler desteklenmeli.

11
1
yanıtYanıtla
GEREKSİZLER:

ONDAN SONRA UBERE LAF ATIN ADAMLARI TACİZ EDİN PİSLİKLER

10
1
yanıtYanıtla
bir taksi müşterisi:

İki valize bagaj ücreti isteyen taksiciler! var. Ulen denyo, valizler olmasa otobüsle giderim zaten.

8
0
yanıtYanıtla
bir taksi müşterisi:

Nadir de olsa bazı taksiciler o kadar pislik çıkıyor ki, yemin ediyorum bu tipler gözüme pkklı teröristden farksız gözüküyor.

6
1
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

taksilerde her ayak var. bu başlangıç. kadın esrarcıları mahalle mahalle dolaştırmak torbacılık. yankesicilik. bıçak sopa tehtit yalnız binen bayana her türlü pislik hareketler

6
1
yanıtYanıtla
Fako:

Sonrada efendi gibi isini yapan uberlere saldirsinlar

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title