Haberler

İstanbul'da Taksici Dehşeti Kamerada! Tartıştığı Kadın Yolcuyu Bacağından Tutup Attı

Güncelleme:

Ümraniye'de taksi şoförü tartıştığı kadın yolcuyu bacağından tutup yolun ortasında dışarıya attı. O anlar cep telefonuyla kaydedilirken taksici kaçtı.

Ümraniye'de taksi şoförü henüz bilinmeyen bir nedenle kavga ettiği kadın yolcusunu bacağından tutarak dışarıya attı. Dehşet anları cep telefonu kamerasına yansırken, yerden kalkan kadın ve vatandaş kaçan sürücünün aracına yumruk ve tekme attı.

TAKSİ ŞOFÖRÜYLE YOLCU ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde kadın yolcuyla beraber seyir halinde olan taksi şoförüyle aralarında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

ARACI DURDURAN ŞOFÖR, KADINI BACAĞINDAN TUTARAK DIŞARIYA ATTI

Bunun üzerine şoför aracını durdurarak kadınla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlen taksi şoförü, arka koltukta oturan kadını bacağından tutarak dışarıya attı.

KAÇAN ŞOFÖRÜN ARACINI TEKMELEDİĞİ ANLAR KAMERADA

Neye uğradığını şaşıran kadın yere düşüp vücudunu çarptıktan sonra ayağa kalktı. O esnada şoför ise aracına binerek kaçmaya çalıştı. Yerden kalkan kadınla birlikte çevredeki bir vatandaş kaçan şoförün aracına yumruk ve tekme attı. O dehşet anları ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ümraniye 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

İzmirli ismet:

15 sene önce hiç böyle şeyler olmazdı,,akape mahvetti bu toplumu,artık tamam.

11
10
yanıtYanıtla
İSTANBULLU:

NE KADAR GERİ ZEKALISIN SEN VE SENİN GİBİ EMBESİLLER. SENİN GİBİ VATAN HAİNLERİNİN YÜZÜNDEN ÜLKE BU HALE GELDİ. SANDIĞA GİDECEĞİZ 5 YILLIK MÜHRÜ TAM ORTAYA VURUP DEVAM DİYECEĞİZ. SİZ SOSYAL HAYATTA KUMPANYALAR İLE KENDİNİZİ AĞUTMAYA DEVAM EDİN.

yanıt0
yanıt3
BOŞVER:

HEMEN OLAYI SİYASETE BAĞLADIN YA BRAVO SANA İZMİRLİ İSMETGERZEK 15 SENE ÖNCE SEN TAKSİYE BU KADAR RAHAT BİNEBİLİYORMUYDUN BIRAK TAKSİYİ KAÇ SAAT OTOBÜS BEKLİYORDUN BİNEBİLMEK İÇİN

yanıt3
yanıt5
BiLMiŞ:

Sizin de sonunuz geliyor taksici zihniyeti. . .

17
2
yanıtYanıtla
Türk:

Uber de işe alım süreci var sabıka kaydı sağlık raporu iş görüşme mülakatı sürüş testi. Takside de cezaevinden çıkıyorsun gidip takside başlıyorsun

18
0
yanıtYanıtla
yolcu:

yaşasın uber !! yaşasın seyahat özgürlügü !

15
0
yanıtYanıtla
samanaltindan su yürütmek:

bence akpli yobazlar modern insanlara saldiriyor örgüt cete bunlar neden türbanli bayanlar saldiriya ugramiyor

5
10
yanıtYanıtla
Milliyetçi Hareket Partisi:

bunun gibi kendini bilmez hadsizlere inat hala oynanan bu oyunları görmezlikten gelip Ak Partiye oy vermeyenlere yazıklar olsun. Ben bir Ülkücü olarak söylüyorum şayet MHP Cumhur İltifakına girmemiş olsaydı bu seçimde asla MHP ye bile oy vermezdim biz futbol takımı tutar gibi parti tutmuyoruz sonuçta ülkemiz için mücadele ediyoruz

yanıt2
yanıt2
günaydin:

milliyetci harekat partisi diye bisey kalmadi hadi olm sen gitde bi yüzünü yika yada atatürk düsmanlarina yandaslik yapmaya devam et ülkücülükde yobazliktir milliyetcilik Atatürkcülükten gecer bunuda ögren yüregin yoksa sana göre örgütler ceteler cok istedigin yere git ama milliyetciyim deme

yanıt1
yanıt1
SONSUZA DEK UBER:

UBERIN KIYMETINI BILELIM

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title