Haberler

Otobüs Şoförünün Kendisine Çarpan Motosikletli Gence Şefkati Kameralara Yansıdı

Güncelleme:

Halkalı'da trafikte seyir halinde olan motosikletli genç, belediye otobüsüne çarparak yere düştü. Otobüs şoförünün kazanın ardından koşarak gelip gence sarıldığı duygu dolu anlar kask kamerasına yansıdı.

Halkalı'da trafikte seyir halinde olan motosikletli genç, belediye otobüsüne çarparak yere düştü. Kazadan yara almadan kurtularak motosikletine binen gencin yanına koşarak gelen otobüs şoförü, "Bizi çok korkuttun" diyerek başını önce okşayıp sonra da sarıldı. Şoförün şefkati ise başka bir motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.

MOTOSİKLETLİ GENÇ HALK OTOBÜSÜNE ÇARPTI

Küçükçekmece Halkalı'da trafikte 34 LA 1538 plakalı motosiklet ile seyreden bir genç, önünde giden 34 LCK 69 plakalı Özel Halk Otobüsüne arkadan çarparak yere düştü. Kazadan yara almadan kurtulan genç, motosikletine binerek gitmek istedi. Ancak gencin çarptığı otobüsün şoförü, aracından inip koşarak gencin yanına geldi.

"BİR ŞEYİM YOK AĞABEY, DEVAM ET"

Şoförün "Bir şeyin var mı?" diye sorduğu genç, "Yok bir şeyim ağabey, eyvallah devam et. Millete panik yaptırtma. Kusura bakma motosiklet dönmedi" diye yanıt verdi.

OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜN İÇİ RAHAT ETMEDİ

Gencin sözlerine rağmen içi rahat etmeyen otobüs şoförü, "Ödümüzü kopardın ya. Motosiklete bir baktır, kendin de muhakkak hastaneye git" dedi. Motosikletli başka bir gencin sorusu üzerine şoför, "Motosiklet aracıma çarptı da, ben de baktım bir şey oldu sandım ama yokmuş. İyiyiz" ifadelerini kullandı.

SÜRÜCÜNÜN ŞEFKATİ KAMERALARA YANSIDI

Genç ardından motosikletiyle olay yerinden ayrıldı. Sürücünün gence gösterdiği şefkat ise kask kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Halkalı 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

ERAY:

adamın yüzünde ki nurdan belli iyiliği. . Allah sayılarını arttırsın.

21
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

onunda baba oldugunu gösteriyor

18
1
yanıtYanıtla
y tuşu yok:

bu fotoğraf karesi başka bir ülkee ait sandım. bu nedenle haber değeri var. örnek olsun trafikte her bahanele kavga etmee kalkanlara

15
1
yanıtYanıtla
ref:

Çocukta ehliyet yoktur kesin ondan acele ediyor

8
0
yanıtYanıtla
Zaza:

Ne fesatsin

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Çocuğun konuşma şekline bak !

6
0
yanıtYanıtla
Zaza:

Iste hepsi bukadar basit. . . . . Adam gibi adam. . . . .

4
0
yanıtYanıtla
Ömer Y.:

Keşke kaza yapan motorcu arkadaşta da kask olsaydı en azından :(

4
0
yanıtYanıtla
Vay bee:

Trafikde ilk defa gördügümüz hareketler. soföre Helal, ama motosikletlerde beklemek yerine niye aralardan Labirent gibi sivisirlar.

3
0
yanıtYanıtla
İKİ TARAFIDA TEBRİK EDİYORUM:

İKİ TARAFIDA TEBRİK EDİYORUM KEŞKE HER ZAMAN BÖYLE ANLAYIŞLI OLSA İNSANLAR

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title