Haberler

Yolda Yürüyen Kadını Elle Taciz Eden Motosiklet Sürücüsü Kameraya Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de, yolda yürüyen genç kız, motosikletli şahsın tacizine saldırısına uğradı. Olay yerinden kaçan sapık güvenlik kamerasına yakalanınca tutuklandı.

İstanbul Sultangazi'de gündüz saatlerinde yolda yürüyen genç kız, motosikletli şahsın tacizine saldırısına uğradı. Şahsın kızı sokak sokak takip ederek taciz ettiği o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Kameraları inceleyen polis, zanlıyı 4 saat sonra kıskıvrak yakalanarak sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

GENÇ KIZ HEMEN POLİSE KOŞTU

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 12.30 sıralarında Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 50. Yıl Mahallesi'nde bir restoranda kurye olarak çalışan şahıs, iş yerinden 34 ZB 9995 plakalı motosikletle sipariş götürdükten sonra 23 yaşındaki D.K.'yı takibe aldı. Evine giden genç kızı motosikletiyle sokak sokak takip eden şahıs, sokak arasına geldiğinde harekete geçti. Seyir halinde olduğu esnada yürüyen kıza elini uzatan şahıs, kalçasına dokunarak taciz etti. Neye uğradığını şaşıran D.K., olayın şokunu atlattıktan sonra soluğu polis merkezinde aldı. Genç kızın yaşadığı o dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, güpegündüz bu sokakta yaşandı.

4 SAAT SONRA YAKALANDI

Genç kızın kendisini taciz eden şahıs hakkında şikayetçi olmasının ardından Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Genç kızın taciz edildiği sokaktan itibaren yaklaşık 6 farklı noktadaki güvenlik kamera görüntülerini didik didik inceleyen polis, şahsın eşkalini belirledi. Kurye olarak çalıştığı restorana ait motosikletin arkasındaki reklamdan şahsın çalıştığı yeri tespit eden polis, tacizcinin Rıdvan A. (32) olduğunu belirledi. Vakit kaybetmeden restorana giden ekipler, iş yeri sahibiyle görüştü.

TUTUKLANDI

Şahsın motosikletle servise çıktığını öğrenen polis, servise gittiği evin adresini alarak yola çıktı. O esnada polis, yolda şahsın benzediği motosikletlileri de durdurdu. Bir süre süre sonra restoranın yakınlarına gelen şahıs, polis tarafından gözaltına alındı. Olaydan yaklaşık 4 saat sonra yakalanan şahıs, büroya götürülerek ifadesi alındı. Suçunu itiraf eden ve pişman olduğunu söyleyen Rıdvan A., sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece "cinsel saldırı" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultangazi İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Kebepçı Selahattin:

O kızcağız birimizin kızı, bacısı, karısı veya anneside olabilir. Böyle bir harekete maruz kalması yazıkları olsun bu şeref yoksunu aciz herife. Umarım en üst seviyeden ceza alıp çıkamaz içerden

32
0
yanıtYanıtla
Eses26:

Kardeşimi cesaretinden ötürü tebrik ediyorum. Karakola başvurmasa yaptığım yanıma kalıyor diye bu edepsiz aynı şeyleri başkalarına da yapardı. Büyük ihtimal bu ilk vukaatı değildir. Allah bu kardeşimden razı olsun. Kardeşime büyük alkışlar. . .

23
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

yok abi paketler sallanınca paketleri kontrol ediyordu her halde, kontrol edilecek o kadar paket var ki

1
17
yanıtYanıtla
pilot hasan:

o paketlerden senin evinde de vardır e ağaç kovuğundan çıkmadın ya. . . . . anladın sen onu

yanıt17
yanıt0
metin:

Şu motor paket serviscilerine illet oluyorum hemen hemen hiç birinde ehliyet bile yok

13
0
yanıtYanıtla
BERNA:

ahir zaman kadınları o hale geldiki ben bir kadın olarak rahatsız oluyorum erkek ne yapsın

9
3
yanıtYanıtla
hhh:

erkek ne yapsın derken tecavüz mü etsin bu mu hakkı? bir de kadın olacaksın yazıklar olsun.

yanıt4
yanıt2
İNSAN EVLADI:

SULTANGAZİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİ BAŞTAN SAVMAYIP EN KISA ZAMANDA ŞAHSI BULUP ADALETE TESLİM ETTİKLERİ İÇİN TEBRİK VE TAKDİR EDİYORUM

11
0
yanıtYanıtla
Adsız:

Bahsettiğin müdürlüğe ilgili bayan şu yolda taciz edildim diye şikayet etse İNAN HİÇBİRİ İLGİLENMEZ hiçbir polise güvenmiyorum yalana gerek yok, anca konu sosyal medyaya düşerde haber olursa. . . güvenmiyorum çünkü polis bir kişilik değildir, her polis olanda güvenilir değildir bu dönemde hiç değildir.

yanıt0
yanıt0
nöbetçi savcı:

suçlu kim olursa olsun hangi partiden farketmez falakaya çekilmelidir.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title