Haberler

Özel İdareye Teşekkür Ziyareti

Muş Ovası Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri ve 40 köy muhtarı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muş Ovası Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri ve 40 köy muhtarı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Süme, ziyarette İl Özel İdaresinin yaz-kış, gece-gündüz demeden köylere yaptığı hizmetlerin takdire şayan olduğunu ve güzel bir koordinasyon ile hizmetlerin hayata geçirildiğini kaydetti.

Gerek kurumun gerekse İl Özel İdaresinin tüm çaba ve gayretinin Muş'a hizmet etmek olduğunu ifade eden Süme, kentte yaklaşık 5 metre üzerinde bir kar yağışı olduğunu ve özellikle köy yollarının ulaşıma kapandığını hatırlattı.

Süme, şunları kaydetti:

"Zorlu geçen kış günleri dolayısıyla karla mücadele çalışmaları 7/24 devam etti ve hepimiz buna şahit olduk. Yoğun bir kar yağışı ve tipi nedeniyle tüm köy yollarımız kapandı. Ama muhtarlarımızın bire bir İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize bilgi vererek sağlıklı bir koordine ile kısa sürede ulaşıma açıldı. Özellikle kış mevsiminde yaşanan felaket karşısında Genel Sekreter Şeyhmus bey ve ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz tüm muhtarlar bu hizmetten memnunuz. Bu güzel yatırımların ve çalışmaların devam etmesini diliyor ve genel sekreterimiz ile ekibine canı gönülden teşekkür ediyoruz."

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yentür, Cumhurbaşkanının liderliğinde köy muhtarlarına ciddi görevler ve sorumluluklar verildiğini hatırlattı.

Tüm yatırımların muhtarların desteğiyle güzel bir şekilde yapıldığını vurgulayan Yentür, "Başkan Süme ve beraberindeki heyet sahada her zaman ve her saat bizlerle beraber olmuşlardır. Eğer kanalizasyonda kepçenin ucunu biz tutmuşsak borunun ucunu muhtarlarımız tutmuştur. İlimizde hep beraber bu hizmetleri yapmışızdır. Biz insanlara hayırlı hizmetler yapıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title