Haberler

Özel İdare Personeline Hizmet İçi Eğitim

Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bünyesinde çalıştırılmak üzere norm kadro kapsamında alınan 40 memur görevine başladı.

Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bünyesinde çalıştırılmak üzere norm kadro kapsamında alınan 40 memur görevine başladı. Görevlerine başlayan memurlara valilik toplantı salonunda hizmet içi eğitim verildi.

Vali Yardımcısı Hüseyin Göktürk, seminerde yaptığı konuşmada, göreve yeni başlayan memurlara tavsiyelerde bulunarak, Muş'un tüm varlıklarla eşzamanlı büyümesi için herkesin elinden gelen gayreti göstermesini istedi.

Göktürk, insana hizmet etmenin, onların hizmetkarı olmanın ve Muş'un kalkınmasına katkıda bulunmanın büyük bir misyon olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Ben sizlerden bu misyonun farkında olarak öncü roller üstlenmenizi istiyorum. Sadece rutin işleri yapmak değil bulunduğunuz birimlerde mevkilerde Muş'un gidişatını değiştirecek hayati projelere imza atmanızı istiyorum. Evden çık daireye gel, dairede vaktini doldur gelen gidenle çay iç, zamanını doldur böyle memurluk olmaz. Türkiye dünya ölçeğinde rekor düzeyde büyürken Türkiye'nin bölgesel ve küresel gücü etkileşirken ilimizin kendi kaderine terk edilmiş olmasını biz kabullenemeyiz. İlimiz tüm varlıklarıyla eşzamanlı büyümek 404 bin insanımızın hissedeceği bir kalkınma sürecini büyütmek durumundayız. Atacağınız adımlara öncü olmanızı ve yapacağınız her işte vatandaşımızın duasını ve memnuniyetini almalısınız, halk arasında farklı anılmalısınız. Yeni memurlar geldi ama çok heyecanlı çok coşkulu çok çalışan desinler, sizleri bizlere şikayet etmesinler."

Seminere katılan memurlara mesai saati dolduran memurlardan olmamalarını isteyen Göktürk, vatandaş ile ilişkilerde önce vatandaşın haklarının akla gelmesi gerektiğini, personelin sorumluluğunu aklında tutması gerektiğini ifade etti.

Seminerde, memurlara e-devlet ve e-içişleri gibi konularda çeşitli bilgiler verildi.

- MUŞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title