Haberler

(Özel) Hürriyetgücü, İstanbul Süper Amatör Ligi Şampiyonluğu

Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Cevahir : "3. Lig'i Hedefliyoruz"

KAĞITHANE AMATÖR SPOR KULÜPLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI CEVAHİR : "3. LİG'İ HEDEFLİYORUZ"

İstanbul Süper Amatör Ligi'nde grup finalinde Ümraniye'yi 2-0 yenerek şampiyon olan Hürriyetgücü, şampiyonluğu Kalamata Restoran'da düzenlenen geceyle kutladı.

Hürriyetgücü Spor Kulübü Başkanı Selçuk Özbey, gecede DHA'ya yaptığı özeil açıklamada, bundan sonraki hedeflerinin Türkiye finalleri olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Bundan sonraki dönem Allah'ın izniyle önümüze çıkan bütün hedefleri aşarak, amaçladığımız, hesapladığımız yerlere varmak istiyoru.. Tabii ki bu Türkiye finalleri oluyor. Türkiye finallerinde rakiplerimizi çok da fazla incelemedik. Sonuçta kim çıkarsa çıksın, futbolcu arkadaşlarımla, yönetim kuruluyla, el birliğiyle sahada gereken yapılacak ve başarıya ulaşılacak diye düşünüyorum."

Hürriyetgücü Spor Kulübü'nün kurulduğu tarihten itibaren sadece Hürriyet Mahallesi'nden destek gördüğünü vurgulayan Özbey, "Varoş denilen bu bölgede insanlar dostluk, arkadaşlığı hiç bir zaman unutmamıştır. Bu dayanışma devam etmiştir. Ama biz kabımıza sığmamaya başladık. Artık sadece Hürriyet Mahallesi'nin değil, bütün Kağıthane'nin takımı olma yolunda adım atıyoruz. Gittiğimiz her yerde bütün Kağıthane'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. İnşallah bugüne kadar olmadıysa da bundan sonra Kağıthane Bölgesi'nin tamamının desteğini almaya talibiz. Çünkü güvendiğim, inandığım insanlarla birlikte hareket ediyorum. Her zaman her ortamda söylüyorum, gerçekten birbirinden kaliteli, değerli arkadaşlarımdan oluşuyor. Hedefe varmak için hep beraber kenetlendik. Gereken ne varsa yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"3. Lig'e çıktığınızda, TFF yayın haklarından gelecek para yeterli olacak mı?" şeklindeki bir soruya Selçuk Özbey, "Ben bu konuların çok profesyonelce düşünülüp, yapıldığına inanmıyorum. Örneğin, deplasmanlı lige çıktığınızda, ayak bastı parası, katkı payı adı altında bir takım paralar verileceği söylendi. Ancak bugüne kadar bu konu ile ilgili hiç bir açıklama yapılmadı. Böyle bir destek geleceğini de zannetmiyorum. Kesinlikle federasyondan bir şey söylenmedi. Söyleneceğini de düşünmüyorum. Sonuçta insanlar kendi çabalarıyla bir yerlere geleceklerse, o şekilde başaracaklardır. Yoksa federasyonun bu anlamda bir katkı saylacağını, yardımcı olacağını zannetmiyorum" yanıtını verdi.

Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Hasan Cevahir ise, 3. Lig'e çıkmak istediklerini vurgulayarak, "Kağıthane ilçesindeki 26 amatör kulübün Kulüpler Birliği Başkanlığını yapıyorum. Selçuk Özbey'den önce de kulüp başkanıydım zaten. Biz alıp, takımımızı Süper Amatör Lig'e çıkardık. Şu anda İstanbul il birinciliğinde de final oynayıp kazanarak, İstanbul'un en büyüğü olduk. Ayın 1'inde Türkiye Şampiyonası için Eskişehir'e gideceğiz. Orada ilk kademeyi aşıp, inşallah ikinci kademede de başarılı olup 3. Lig'i hedefliyoruz. Bu anlamda yönetim kuruluna, sporcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum, hepsi sağolsun varolsunlar. Deplasmanlı Amatör Lig'e çıktıktan sonra ilçe belediye başkanımızı ziyaret ettik. Kendisine önümüzde olacak sıkıntıları söyledik. Sağolsun, çok sağduyulu yaklaştı. Bu konuda bir komite kurarak bu işi sahiplenme yolunda bizimle birlikte adım atacağının müjdesini verdi. Ama biz ilçe olarak, mahalle bazında bu işin altından kalkacağımızı zannetmiyorum. Yerel yönetimlerin desteği olursa bunun altından kalkarız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title