Haberler

Herkesin Ortasında Kadını Döverek Götürdü, Kimse Umursamadı! O Anlar Kamerada

Güncelleme:

Büyükçekmece E-5 karayolu kenarında bulunan alışveriş merkezi önünde saldırgan, kadını şiddet uygulayarak zorla götürdü. Çevrede bulunan insanların olaya aldırış etmemesi ise dikkat çekti.

Büyükçekmece E-5 karayolu kenarında bulunan alışveriş merkezi önündeki maganda kadına şiddet uygulayarak zorla götürdü. Olaylar yaşandığı esnada çevrede bulunan insanların aldırış etmemesi dikkat çekerken yaşanan anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

AVM'DEN ÇIKAN İKİLİ TARTIŞMAYA BAŞLADI

Hadımköy metrobüs durağı yanında bulunan alışveriş merkezi (AVM) önünde yaşandı. Görgü tanıklarına göre, AVM'den çıkan bir erkek ve kadın tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle kadının kendisiyle beraber arabayla gelmesini isteyen adam olumsuz yanıt alınca duruma öfkelendi.

TARTIŞMA FİZİKİ MÜDAHALEYE DÖNDÜ

İkili arasında bir süre devam eden tartışma daha sonra adamın fiziki müdahalesine dönüştü. Adam kadına defalarca el kaldırdıktan kısa süre sonra kadını iterek götürdü.

KADINA VURARAK GÖTÜRDÜ

Kadını götürürken vurduğu da görülen adam daha sonra kadınla beyaz bir araca binerek olay yerinden kaçtı.

KİMSE UMURSAMADI

Çevredeki insanların yaşanan olaya aldırış etmemesi dikkat çekti. İkili arasındaki tartışma konusunun nedeni henüz öğrenilemezken, olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Büyükçekmece Hadımköy 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (14)

VATAN:

ERKEĞİN ACİZLİĞİ İŞDE BU OLSA GEREK.

9
4
yanıtYanıtla
birsen:

BURDA ADAM SANKİ BİŞEYLER ANLATMAYA ÇALIŞIYOR VE KADIN SANIRIM ÇİLEDEN ÇIKARIYOR İŞİN İÇİNİ BİLEMİYORUZ TABİ

6
7
yanıtYanıtla
Yıldırım:

Müdahale edecek sonra başına belayı alacak suçlu konumunda bulunacak türkiyede hukuk adalet yok ki yoksa insanlar neden görmezlikten gelsin

11
1
yanıtYanıtla
Yardım mı:

Nşye kimse yardım etmiyor diyenler. Siz edin ven etmem. Yardım edince ne oluyor takıyorlar bıçağı bir tarafına diğer tarafa kesiyorlar biletini.Niye hayatımı tehlikeye atıyım bilmediğim insanlar için neden annemi babamı eşimi çocuklarımı ölümümlü üzeyim arkamdan göz yaşı döktüreyim

9
2
yanıtYanıtla
tmt:

aynen öyle kardeşim

yanıt0
yanıt0
Zıpkın:

Ne var şimdi burada kim neye müdahale edecek buda haber dimi bunu haber diye servis edeni çalıştırın sizde

7
4
yanıtYanıtla
haylaz:

çevredekiler aldırış etmedi demişinizde etse ne olacak kadın dediki erkeğim döverde severde olmadımı daha önce

7
3
yanıtYanıtla
Brütüs:

Artık yeter. Cezalar mı artırılacak, idam mi gelecek. Kadına şiddet son bulsun artık. Allah erkeğe fiziki güç vermiş de bunu kadınlar üzerinde uygulanması için vermemiş ki. Bizde geyik yapmayı bırakıp, bu konuyu daha çok gündem yapıp, tartışalım. Biz erkekler, eminim istersek bu şiddet son bulur.

5
4
yanıtYanıtla
Türkiye:

Millet olarak çok kötü kişiler olduk gittikçe dahada fazla kin nefret dolu insanlar kimsenin kimseye vicdanı yok saygısı yok sevgisi yok zaten kimin kime gücü yetiyorsa olmuş artık başta siyasetçiler bir birilerine hergün hakaret ediyor halk ne yapmasın artık milletle ilgili olun milletle hiç kimse ben iyim demesin ortadoğuda neler oluyur gördük yıllardır ırak suriye daha ilerisi biz bir birimizle geçinemiyoruz o hale geldik

4
1
yanıtYanıtla
MSA:

İnsanlar gıkını çıkarmaya korkar olmuş. Bunun bir çok sebebi var ama sesini çıkarmaktan korkan insanların bir suçu yok. He yine de inşallah polisi aramışlardır. İnsanlar birilerinin adamı olduğu için afra tafra yapmak basitleşti günümüzde. . . Temiz erkeklerde kızlara sıkıcı geliyor tabi o da ayrı bir muamma.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title