Haberler

Özel Harekat Polisleri Afrin'e Uğurlandı

Osmaniye Emniyet Müdürlüğünde görevli 22 özel harekat polisi, Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Afrin'e hareket etti.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğünde görevli 22 özel harekat polisi, Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Afrin'e hareket etti.

İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen uğurlama töreninde, kurban kesilerek dua edildi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, burada yaptığı konuşmada, güvenlik güçlerinin Afrin'de ulvi bir görevi yerine getirdiğini belirtti. Devletin ve milletin güvenliği için önemli bir harekat gerçekleştirildiğini ifade eden Coşkun, şöyle konuştu:

"Güvenlik güçlerimizi Allah'a emanet ediyoruz, yolları açık, kazaları mübarek olsun. Devletimizin, milletimizin bekası, güvenliği için bir harekat gerçekleştiriliyor. Bu anlamda orada görev alacaklar. Bu ulvi bir görevdir. Buradaki bütün arkadaşlarımız bu görev için gönüllü olmuşlardır. Afrin harekatına katılacak olanlar kura ile belirlendi. Hepsini bu hassasiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah hepsini kazasız, belasız bir şekilde buraya bekliyoruz. Allah'a emanet olun."

Konuşmanın ardından 22 özel hareket polisinden oluşan tim, dualarla uğurlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Osmaniye Afrin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title