Haberler

Kaldırıma Çıkan Motosiklet Sürücüsü, Yayaya Çarptı

Güncelleme:

Kayseri'de aniden önüne çıkan otomobile çarpmamak için direksiyonu kıran motosiklet sürücüsü, kaldırımda yürüyen yayaya çarptı. Kaza anı kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kayseri'de aniden önüne çıkan otomobile çarpmamak için kaldırıma çıkan motosiklet, yayaya çarptı. Motosikleti son anda fark eden yayanın korkusu kask kamerasına yansıdı.

DİREKSİYONU KIRDI AMA...

Edinilen bilgiye göre, Tınaztepe Mahallesinde meydana gelen kazada, seyir halinde bulunan bir motosikletin önüne aniden otomobil çıktı. Otomobile çarpmamak için direksiyonu kıran motosiklet sürücüsü, kaldırımda yürüyen yayaya çarptı. Kazada, yaya yaralanırken, motosiklette de maddi hasar meydana geldi.

Kaldırıma Çıkan Motosiklet Sürücüsü, Yayaya Çarptı

KAZA ANI ANBEAN KAMERADA

Meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsünün kaskında bulunan kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Kayseri 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (95)

Adam:

Motosiklete binenler de trafiğin parçasıdır, saygıduyuyorum. Ama asıl sorunun kaynağını yazayım herkes düşünsün: Motosiklete binenler hem normal araç muamelesi görmek istiyor, hem de farklı bir tür gibi hareket ediyor. Mesela çoğu zaman kör nokta hizasında sağdan geçiyor, çoğu sinyalsiz dönüyor, işine gelince yaya geçidinden karşıya geçiyor, bazen sağdan bazen soldan ilerliyor ama araba gibi kabul edilmek istiyor. O zaman takılacaksın arabaların peşine, şeritte gideceksin motorlu arkadaş.

35
2
yanıtYanıtla
ADAMM:

ADAMIN HASISIN KARDEŞ. ADAM GİBİ KONUŞMUŞUN. ÇOK HAKLISIN

yanıt2
yanıt0
helal:

ADAMIN BÜTÜN HARFLERİSİN

yanıt1
yanıt0
ONAYLANDI:

ADAM HAKLI

yanıt2
yanıt0
mert:

gercek neyse yazmissin amma magandalar uyugularmi asla

yanıt2
yanıt0
X MOTORCU:

Çoğu sinyalsiz dönüyor derken motorcuları değil , 4 teker araçları kastediyorsunuz sanırım. Bugüne kadar 100 araçtan 90 ının dönerken sinyal vermediğine şahit oldum.

yanıt0
yanıt0
İsmail:

Şeridinden gitsene lan. Sağdan araç mı geçilir

25
1
yanıtYanıtla
BEDELSİZ:

KALDIRIMDA DURAN ADAMA YAZIK OLDU HAVADA YÜRÜMEYİ DE ÖĞRENMEK LAZIM ARTIK

20
2
yanıtYanıtla
İSMİ YOK:

motosikletin suçu yokki o keko minübüste suç

11
11
yanıtYanıtla
CİSMİ VAR:

Haklısın, o minibüs magandası iki şeritli yolda, gökten zembille bir üçüncü şeridin sağına düşeceğini ve de o mucize şeritten bir aracın gelebileceğini düşünmeden aynaya bile bakmadan sağa kırıvermiş direksiyonu, idam edilsin de aklı başına gelsin ve bir daha yapmasın.

yanıt1
yanıt0
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title