Haberler

(Özel haber) Onur Ergün: "Üç büyüklerden gelip hiçbir şey vermeyen oyuncular var"

Güncelleme:

İstanbulspor'un kaptanı Onur Ergün, takıma üç büyükler de dahil birçok kulüpten gelişme göstermesi için yollanan isimlerin olduğunu söyleyerek, "Zeki geldi Bursaspor'dan şu an Lille takımında oynuyor. Duhan geldi çok iyi çıkış yakaladı. Ama tam tersi olan oyuncular da var. Gelip hiçbir şey vermeyen futbolcu var" dedi.

İstanbulspor, TFF 1. Lig'de ikinci yarının hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Sarı-siyahlıların tecrübeli futbolcusu Onur Ergün İHA'ya ligin ilk devresindeki takım performansından yeni hocaları Fatih Tekke'ye kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

"İstediğimiz skorları alamadık"

Ligin 17 haftalık bölümünde iyi futbol oynamalarına karşılık istedikleri sonuçları alamadıklarını belirten Ergün, "İlk yarı Fırat hocayla devam ettik. Aslında ligin en iyi futbolunu oynayan takımlarından biriydik, istatistikler de bunu bize söylüyordu. Zaten ligin en genç ekiplerinden biriyiz. Futbol olarak istediklerimizi yaptık ama skor olarak istediğimiz skorları alamadık. Tabii yönetim karar aldı, Fatih hoca geldi. Genç oyuncular var burada çok gelişenler oldu. Ama istediğimiz skorları alamayınca burası Türkiye, maalesef işler kötü gitti" şeklinde konuştu.

"Bazı takımlar futbolu çirkinleştiriyor"

Avrupa'ya ve milli takımlara oyuncu yetiştirmeye çalışan bir kulüp olduklarının altını çizen Onur Ergün, "Biz bir şeyler oynamaya çalışan bir ekibiz. Avrupa'yı takip eden hocalarımız vardı. Bu ligde birçok takım ilk önce gol yememeyi ve bazen futbolu çirkinleştirmeyi tercih ediyor puan için. Biz genç oyuncuları olan, her şeyden önce Avrupa'ya milli takımlara oyuncu yetiştirmeye çalışan bir ekibiz. Bu doğrultuda hiçbir zaman oyunu çirkinleştirmeye çalışmadık. Tabii ki çok fazla bireysel hata yaptık. Genç oyuncular olunca hata kaçınılmaz oluyor bazen. Bunun sorunlarını yaşadık ama dediğimiz gibi bu yoldan hiç vazgeçmeyecek İstanbulspor. Her zaman oynamaya çalışacak, her zaman yarışacak ama çok iyi oyuncuları daha önce milli takıma kazandırdığı gibi Avrupa'ya da milli takıma da kazandıracak" diye konuştu.

"Gelip hiçbir şey vermeyen oyuncular var"

Özellikle üç büyüklerden bir ivme yakalaması için İstanbulspor'a gönderilen futbolcuların nasıl gelişim gösterdiklerinin sorulması üzerine sarı-siyahlıların kaptanı, "Ben 7 yıldır buradayım. Sürekli üç büyüklerin altyapısından oyuncular geliyor buraya. Orada belirli bir eğitim veriliyor ama bu oyuncunun kendi hayaline ve idealine çalışmasıyla alakalı. Zeki geldi Bursaspor'dan şu an Lille takımında oynuyor. Duhan geldi çok iyi çıkış yakaladı. Ama tam tersi olan oyuncular da var. Gelip hiçbir şey vermeyen oyuncu da var. Bu oyuncunun kendi benliği, kendini ne kadar geliştirmek istediği, kendi hayalleriyle alakalı. Bize gerçekten oralardan yetenekli oyuncular geliyor. Ama çalıştıkları sürece var olacaklar. Çalışmadığında sistem onları öğütecek" ifadelerini kullandı

İkinci kez takımın başına teknik direktörlük görevine gelen Fatih Tekke ile alakalı görüşlerini de bildiren Onur, "Fatih hoca ile geçen sene de 26 hafta çalıştık. Kendisi ve ekibine yabancı değiliz. Biz hocaya inanıyoruz hoca da oyuncu grubuna inanıyor. İnşallah daha iyi olacak" diyerek sözlerini noktaladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbulspor Fatih Genç Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title