Haberler

Mustafa Koç'un Mezarı'na Ziyaretler Devam Ediyor

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaretler 2’nci gününde de devam etti.

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaretler 2'nci gününde de devam etti. Koç'u ziyaret eden dostlarının onunla ilgili anılarını anlatması duygusal anlar yaşattı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için önceki gün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde cenaze töreni düzenlenmişti. Törenin ardından dedesi Vehbi Koç'un da mezarının bulunduğu aile kabristanlığına defnedilen Koç'un mezarına ziyaretler 2'nci gününde de devam etti. Ziyaretler kapsamında Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, eşi Hatice Süren ile birlikte kabristana gelerek dua etti. Bir süre mezarın başında kalan Hatice Süren duygusal anlar yaşadı.

"KURŞOVEL'DE BERABER KAYAK YAPMIŞTIK"

Kabristandan ayrılmasının ardından soruları yanıtlayan Hatice Süren, "Çok sevdiğim bir insandı. Tüm Türkiye çok seviyordu. Çok canlı, tertemiz, güzel bir insandı. Allah rahmet eylesin. Kurşovel'de beraber kayak yapmıştık" dedi.

Bir süre sonra Koç'un mezarı başında dua eden Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren de kabristan çıkışında, "Defnedilmesi esnasında fırsat bulamamıştık. Çok değerli bir kişiyi, insanı insani yitirdik. Üzgünüz, Allah ailesine sabır versin. Son derece mütevazi, verici ve paylaşıcıydı. İnsandı, kendisi nur içinde yatsın" ifadelerini kullandı.

Ünlü Dr. Ender Saraç da Koç'un mezarını ziyaret ederek dua etti. Kabristan çıkışında konuşan Dr. Saraç, "Çok kıymetli ve değerli bir insandı. Allah rahmet eylesin. İnşallah mekanı cennettir. Unutmayacağımız bir anım var ama özel, bende kalsın" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zincirlikuyu Faruk Süren Koç Holding Vehbi Koç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title