Haberler

Mersin İdmanyurdu 1 Puana Sevindi

TFF 1. Lig’in ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor ile golsüz berabere kalan Mersin İdmanyurdu’nda 1 puan moral oldu.

TFF 1. Lig'in ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor ile golsüz berabere kalan Mersin İdmanyurdu'nda 1 puan moral oldu.

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Tekin, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda karşılaştıkları Adana Demirspor maçında iyi mücadele ettiklerini söyledi. Bu maçta çok sayıda pozisyona girdiklerini ve galip gelebilecekleri bir karşılaşma olduğunu ifade eden Tekin, "Ancak takımın üzerinde gerek transfer yasağından dolayı gerekse ligdeki konumu itibariyle büyük bir baskı vardı. Dolayısıyla bu durum oyuncularımız üzerinde olumsuz etki yapıyor. Yüzde yüz 4 gol kaçırdık. Ama her şeye rağmen bu beraberlik bizim için iyi oldu. En azından moral motivasyon oldu. Yenseydik çok daha iyi olacaktı ama inşallah Malatyaspor maçında çok daha iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum" dedi.

"Transfer konusunda ciddi çalışmalar yapıyoruz"

Transfer tahtasının açılması konusunda çok ciddi çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Tekin, şu ifadelere yer verdi:

"Biz bunu çok istiyoruz. Şu anda bu konuda çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bir ayağım Ankara'da, bir ayağın İstanbul'da, dört koldan çalışıyoruz. Ancak sürekli transfere engel borç geliyor. FIFA'dan geliyor, federasyondan geliyor, başka bir yerden geliyor. Artık dayanılmaz hale geldi. Transfer ayında avukatlar hemen harekete geçiyor. Göreve geldiğimizde transfere engel borç 11 milyon liraydı, şu an 28 milyon liraya dayandı. En son geçen hafta perşembe günü FIFA'dan 4 borç daha geldi. Kolay değil tabi, bir planlama yapıyorsun, herkesle konuşuyorsun, sonra planlarınız darmadağın oluyor. Alacaklılarla görüşmelerimiz sürüyor. Bu işler kolay değil tabi. Ama belirli bir mesafe kaydettik."

"8 futbolcu hazır bekliyor"

Transfer ile ilgili çalışmalar sürerken, bir yandan da 8 futbolcu ile görüştüklerini ve takıma dahil etmeye çalıştıklarını kaydeden Tekin, "Bu futbolcuları Mersin'e getirdik. Şu an 8 oyuncumuz bekliyor ve takımla birlikte antrenman yapıyor. Kampa girdiler, 10 gün kampta kaldılar, şu anda Mersin'de hepsi. Hepsine riske girip bir miktar para verdik. Ama maalesef kentten bu konuda destek göremiyoruz. Sadece eski kulüp başkanlarından Ali Kahramanlı'dan destek sözü aldık, kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Adana Demirspor Ali Tekin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title