Haberler

Kazada Ölen Öğretmenden Geriye Oğluyla Çekilmiş Fotoğrafı Kaldı

Karabük’ün Yeni ilçesinde önceki gün meydana gelen trafik kazası sonucu Filyos Irmağı’na uçan Şimşek ailesinin 4 yaşındaki Muhammet Emin’den geriye babasıyla çekişmiş fotoğrafı kaldı.

Karabük'ün Yeni ilçesinde önceki gün meydana gelen trafik kazası sonucu Filyos Irmağı'na uçan Şimşek ailesinin 4 yaşındaki Muhammet Emin'den geriye babasıyla çekişmiş fotoğrafı kaldı.

Yenice ilçesine bağlı Ören köyü mevkiinde geçtiğimiz gün sabah saatlerinde 4 yaşındaki Muhammet Emin'i Karabük'e hastaneye götürmek için yola çıkan baba Ökkeş Şimşek ve eşi Serpil Şimşek yolda Ökkeş Şimşek'in kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Filyos Irmağı'na uçmasıyla hayatlarını kaybetmesiyle araç içinde olan 4 yaşındaki Muhammet Emin Şimşek ise kaybolmuştu. Aradan geçen günler sonrası Zonguldak İl Afet Acil Durum Müdürülüğü ekipleri ile Karabük AFAD ve Zonguldak Deniz Polisi'nin de destek olmasıyla yapılan aramalarda şu ana kadar Muhammet Emin'e rastlanılmadı. Ekipler Muhammet Emin'i bulmak için seferber olurken saatler geçmesine rağmen herhangi bir haber gelmedi. Öte yandan kazada hayatlarını kaybeden Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu'nda görev yapan Fen ve Teknoloji öğretmeni Ökkeş Şimşek'in cenazesi memleketi Gaziantep iline gönderilirken eşi Şehit Hasan İlkokulu'nda görev yapan Serpil Şimşek'in cenazesi de Ankara'da yapılan cenaze töreniyle toprağa verildi. Bu arada hayatlarını kaybeden baba Ökkeş Şimşek'in geriye 4 yaşındaki oğlu Muhammet Emin'le çekilmiş fotoğrafı kaldı. Filyos Çayı'nda yapılan aramalar üçüncü güne gelirken, Muhammet Emin'in izine rastlanılmadı. Aramalar tüm hızıyla devam ediyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Karabük Yenice Politika Güncel Haberler

title