Haberler

Kediyi Çamaşır İpine Asıp Sevgilisine Mesaj Gönderen Kız Tepki Çekti

Güncelleme:

İzmir'de kediyi çamaşır ipine asıp fotoğraf çektiren kız, fotoğrafı paylaşıp altına "Dikkat et sevdiğim seni de böyle asmim" diye not yazıp paylaşınca ortalık karıştı.

İzmir'in Çiğli ilçesinde, iddiaya göre evin çatı katında kediyi çamaşır ipi ile asıp yanında fotoğraf çektiren lise öğrencisi kız, fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşıp altına da "Dikkat et sevdiğim seni de böyle asmim ;)" notu paylaştı. Fotoğrafı gören hayvanseverler ayaklanırken, kediyi asan kız hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Çiğli ilçesinde yaşayan lise öğrencisi K.İ. (15) isimli kız öğrenci, iddiaya göre evlerinin çatı katında çamaşır ipi ile kediyi astı. Öldürdüğü kedinin yanına geçen K.İ. daha sonra poz vererek fotoğraf çektirdi. Lise öğrencisi kız, çektirdiği fotoğrafı bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabına yüklerken fotoğrafın altına ise "Dikkat et sevdiğim seni de böyle asmim ;)" notunu yazdı.

TEPKİ GELDİ, HEMEN SİLDİ

Bu paylaşım kısa sürede 88 kişi tarafından beğenilirken fotoğrafı gören hayvanseverler ise ayaklandı. Durumu öğrenen ve fotoğrafı görünce şoke olan Ege Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Funda Bayri Ersoy, emniyet ve savcılığa fotoğrafı da götürerek suç duyurusunda bulundu. Öte yandan sosyal medyadaki tepkiler üzerine K.İ.'nin yüklediği fotoğrafı silerek, hesabını da koruma altına aldığı gözlendi.

"ÇOK ÜZÜCÜ BİR OLAY! HEMEN EMNİYETE VE SAVCILIĞA BAŞVURDUK"

Yaşanan olayın toplumda infial yaratacak bir durum olduğunu belirten Ege Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Funda Bayri Ersoy: "Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan bir resimden, bir genç kızın kediyi asarken ve bir de gülümseyerek poz verirken gördüm ve çok sinirlendim. Gören arkadaşlarım da beni aradı. Bu kızın 1999 doğumlu olduğunu öğrendim de ve liseli bir kızın böyle bir şeye kalkışması çok üzücü bir olay. Hayvanlara yapılan şiddet biliyoruz ki insanlara dönüyor sonunda. Bu yüzden tedbirin alınması gerekiyor. Biz emniyete ve savcılığa suç duyurusunda bulunduk. İşlemler başlatıldı. Şimdi takibini yapacağız" dedi.

AİLE İNKAR ETMİŞ

Olay sonrası hayvanseverler olarak araştırma yapıp, kızın yaşadığı yeri bulduklarını ifade eden Ersoy, "Bu caniliği yapan kızın ailesi ile bir arkadaşım görüşmüş. Kendileri önce inkar etmişler. Annesi sert davranmış arkadaşımıza. Sonradan peluş bir kedi getirmiş, 'Aslında kızımız astığı buydu' demiş. Ama kedi asılan kediyle resmi uyuşmuyor. O çok açık ve belli. Olayın nasıl bir suç olduğunu fark eden aile arkadaşımı kandırmaya çalışmış" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çiğli İzmir Ege Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (113)

ERDEM0134:

GAVUR iZMiR

21
11
yanıtYanıtla
NO´LACAK SiMDi. ?:

kemalizmin gencleri getirdigi nokta.

10
18
yanıtYanıtla
İra deli:

Saçmalama ! Herşeyi ATATÜRK''e bağlayan , bağlanmış bi aklınız var !

yanıt13
yanıt3
cevap:

aileler genellikle cocuklarini egitmekte yetersiz kaliyorlar, , devlette sadece olaylari seyrediyor, cünkü ülkeyi bu getiren cehepenin kurucusudur, sistem onun eseridir.

yanıt4
yanıt3
kanunsuz0758:

yuhh artık

24
1
yanıtYanıtla
yeliz:

Ben hergün kedimi sütle beslerim dengesiz kizin yaptina bak .Kisirlastirin ya evlenmeye hakki yok bunun.

23
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

bu kızı seven birisi varsa eğer vay halimize

22
0
yanıtYanıtla
Tülin:

Ruh hastasi kedinin ne günahi var ??? Dengesiz pislik...

19
0
yanıtYanıtla
Fethiyeli:

Atalarımız boşuna "kızını dövmeyen dizini döver dememiş." Aynı kafadan 88 arkadaşıda beğenmiş. Tüm ülke gençliği görse belki milyon beğenen çıkar. Elde cep telefonu ile bu gençliğin gidişi hayra alamet değil.

18
0
yanıtYanıtla
ÖLE İŞTE:

AK GENÇLİĞİN YETİŞTİRDİĞİ NESİL İŞTE. 15 YAŞINDA, AK GENÇLİK 13 YILDIR BURDA O İNSAN O ZAMAN 2 YAŞINDAYDI. . . . .

9
8
yanıtYanıtla
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title