Haberler

Carmen Sirki Nefes Kesti

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde sahne alan Carmen Sirki, yaptığı gösterilerle izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sahne alan Carmen Sirki, yaptığı gösterilerle izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde Carmen Sirki'nin gösterileri çocuklar kadar büyüklere de eğlenceli vakit geçirtti. 4 seans olarak gerçekleşen gösteride, sihirbazlık, kukla gösterisi, jonglör, palyaço, köpüklü balon gösterisinin yanı sıra 4 buçuk metrelik dev piton yılanı gösterisi yapıldı. Yapılan gösterilerden köpüklü balon gösterisi sırasında çocukların çok eğlendiği, sihirbazlık gösterilerinde çok şaşırdıkları görüldü. Dev piton yılanıyla sunulan şov da izleyenleri hayrete düşürdü.

"GAYET ETKİLİ BİR KALABALIK OLUYOR"

Önümüzdeki sene yeniden geleceklerini belirten Merdivertan Sahne Sanatları oyuncusu Ertan Yılmaz, "Merhabalar biz Carmen Sirki olarak Türkiye'nin her yerini geziyoruz ve gösterimizi herkese tüm çocuklara sunmaya çalışıyoruz. Gösterimiz aile yapısına uygun, zararlı materyaller kullanılmadan yapılıyor. Gebze'ye geçmiş yıllarda üç kez geldik, bu yıl dördüncü kez geldik. Gayet etkili bir kalabalık oluyor. Gösterimiz çok eğlenceli, herkesi bekleriz. Seneye yeniden burada olacağız" dedi.

"Alkandros" lakaplı sihirbaz Ali Tankuş, "Çok sıcak bir seyirci kitlesine sahip Gebze. İçtenlikle izliyorlar, sanki aileden birilerine gösteri sunuyormuşcasına rahat ediyoruz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Osman Hamdi Bey Gebze Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title