Haberler

Büyükada'da Faytoncuların, Yaralı Atı Yerlerde Sürüklediği O Anlar Kameraya Yansıdı

Güncelleme:

FAYTONCULAR YAĞMURLU HAVADA YERE DÜŞEN YARALI ATI, SÜRÜKLEDİ

Büyükada'da faytona koşulan atlara yapılan eziyetlere bir yenisi daha eklendi. Büyükada'da yağmurlu havada ilerlerken bir anda yere düşerek yaralanan atı faytoncular sürükleyerek kenara çekmeye çalıştı. Bir ayağı faytonun demirinde asılı kalan at, suyun içinde sürüklendiği sırada canının yanmasına daha fazla dayanamayarak hareket etmeye çalıştı.

GÖRÜNTÜLER YÜREK SIZLATTI

Yaşanan olay sırasında faytonun içinde bulunan yolcuların sessiz bir şekilde oturmaya devam etmesi dikkat çekti. Faytoncuların yürekleri sızlatan bu davranışları, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Büyükada 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (14)

vizansızlar:

Adalardaki atlara yapılan eziyete daha ne kadar seyirci kalacagız. Bu insan müsveddesi vicdansız insanlara daha ne kadar tahammül edecegiz. Yazıklar olsun insalıgımızdan utanmalıyız.

9
0
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

atlar ellerinden alinsin yapanlarada 50 ser sopa vurulsun

7
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

AT , seni bu şekilde kaldırmaya çalışana öyle bir tekme atki , ebesini görsün. . . Aldığın para haram olsun faytoncu. . .

5
1
yanıtYanıtla
..:

atları aç bırakılıyor 1 tur 100 tl yazık atları beslemiyorlar malesef.

5
0
yanıtYanıtla
TIRCI OSMAN:

akbil geçmiyomu abi

yanıt0
yanıt3
He he:

faytoncuların idare ettiği bil yer arasan Adalara bak. Adamlar resmen hükümet olmuşlar devlet yetkililerini taktıkları falan yok

4
0
yanıtYanıtla
karadenizli53:

MASUM HAYVANI FAYTON. O FAYTONCUYUDA AT YAPIP ÇEKECEKSİN. ELLERİNİZ KOPSUN ZİBİDİLER. DÜRZÜ HAYVANATLAR.

4
0
yanıtYanıtla
BHT:

Bizim insanımız, eğer sonunda 3-5 kuruş fazla kazanacaksa dünya yansa, değil at herkes eziyet çekse umrunda olmaz. Çıkarcı insan(olmayan)ların ALLAH BELASINI VERSİN. Adalara gidecek olursanız bu atların surat ifadelerinden bile çektikleri çileyi okuyabilirsiniz. Her şey para-ekonomi değil. Hükümet ve çok değerli ''REİS EFENDİ'' her gün hakkında haber çıkan şu adalardaki zavallı atlar konusunda niye o eşsiz insani duyarlılıklarını göstermiyorlar acaba? Yoksa işin ucunda para ve rant yok diye mi?

3
1
yanıtYanıtla
Hayvansever:

Yeter artık nasıl insanlarsınız siz zevkmi duyuyorsunuz hayvancağızın acı çekmesinden!! Bitsin şu hayvana eziyet bu nasıl bir vahşet sizin gibilerin yaşama hakkı yok!! Sizin gibilere yaşasın cehennem!! öte tarafta o at senden bunun hesabını soracak merak etme sen. :@!!

3
0
yanıtYanıtla
isim:

tepki çekmiş kurban bayramında neler yaşandı kaç hayvan eziyet gördü.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title