Haberler

(Özel Haber) 74'lük Genç Şampiyon

Spor aşığı 74'lük şampiyon Ali Işıkbol, tecrübelerini bundan sonra gençlere aktaracak.

Spor aşığı 74'lük şampiyon Ali Işıkbol, tecrübelerini bundan sonra gençlere aktaracak. Her gün kilometrelerce yolu koşarak kat eden Işıkbol, Ayrancılar'a taşındı ve kısa zaman sonra spor merkezini hizmete açmaya hazırlanıyor.

İzmir'in yanı sıra Türkiye'nin yakından tanıdığı bir isim olan Ali Işıkbol, geçen günlerde Ayrancılar semtine taşındı. Şimdiye kadar koşu, cirit ve gülle sporlarından 100 üzerinde aldığı madalyadan dolayı kendisine 'Şampiyon' denilen Işıkbol, Ayrancılar'da spor merkezi kurmayı hedefliyor. Büyük bir arazi satın alan Işıkbol, kuracağı merkezde genç sporcuları yetiştirecek. Her gün 10 bin metre yolu koşan Işıkbol, aynı zamanda bir antika tutkunu olarak biliniyor. Konak ilçesinde Şamiloğulları Şampiyon Antika dükkanını kapatan Işıkbol, kısa zaman sonra Torbalı'da antika dükkanını faaliyete açacak.

MADALYALARIN SAYISINI BİLMİYOR

20 torun sahibi Ali Işıkbol, çocukluğundan bu yana sporla hayata tutunan bir isim. Gülle, cirit ve atletizm dallarında sayısız madalya ve kupaları bulunan Işıkbol, 1988 yılında Yunanistan'da düzenlenen yarışmalarda altın madalyanın sahibi oldu. 2005 yılından bu yana Bergama'da düzenlenen koşu etkinliklerinde ise hep altın madalya ile dönüyor. Her gün 10 bin metre yolu koşan şampiyon, yine haftanın 3 gününü jimnastik ve egzersiz yaparak geçiriyor. Spora olan ilgisinin, çocukluk yaşlarda başladığını ifade eden Işıkbol, gençliğinde halter sporuyla uğraştığını, yaşı ilerleyince koşu müsabakalarına katılmaya başladığını söyledi. Işıkbol, son yıllarda atletizmle gülle ve cirit atma yarışmalarına katıldığını belirtti.

TORBALI'DA SPORCU YETİŞTİRECEK

34 yıl önce İzmir'e yerleşen Ali Işıkbol, hem antika hem de spor tutkunu. Bugüne kadar katıldığı tüm yarışmalardan madalya ile döndüğünü ve kazandığı madalya sayısını unuttuğunu belirten Ali Işıkbol, şöyle konuştu: "Spor benim için sağlığı ifade ediyor. İnsanlar beni 'Şampiyon' diye çağırır. Fırsat buldukça antrenmana koşuyorum. Sabah namazından 08.00'e kadar koşuyorum. Daha sonra jimnastik yapıyorum." Aynı zamanda antrenörlük yapan ve spor sayesinde zinde kalabildiğini ve kendini genç hissettiğini ifade eden Işıkbol, şunları söyledi: "Kendimi 30-35 yaşında hissediyorum. Bundan sonra Ayrancılar'da yaşayacağım. Değerli dostum Has Emlak sahibi Hasan Gülcan'ın ısrarları üzerine buraya ev alıp yerleştim. Kuracağım spor merkeziyle gençlerimizi spora yönlendireceğim. Buradan çok değerli ve başarılı sporcular çıkacağına inanıyorum." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ayrancılar Torbalı Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title