Haberler

(Özel Haber) 70'lik Damat Hasta Yatağında Dünyaevine Girdi

Gaziosmanpaşa'da solunum sıkıntısı nedeniyle tedavi gören 70 yaşındaki Şevket Yılmaz, kendisinden 30 yaş küçük bakıcısıyla hastane odasında dünyaevine girdi.

Gaziosmanpaşa'da solunum sıkıntısı nedeniyle tedavi gören 70 yaşındaki Şevket Yılmaz, kendisinden 30 yaş küçük bakıcısıyla hastane odasında dünyaevine girdi.

Gaziosmanpaşa'da özel bir hastane alışılmışın dışında bir hastaya ev sahipliği yaptı. Solunum sıkıntısı nedeniyle hastanede tedavi gören 70 yaşındaki Şevket Yılmaz kendisinden 30 yaş küçük, 40 yaşındaki bakıcısı Aysel Yakar'la hastane odasında dünya evine girdi. Hasta yatağında oksijen tüpüyle ikinci baharını yaşayan Şevket Yılmaz'ı komşuları, Gaziosmanpaşa Belediyesi çalışanları ile hastane personeli yalnız bırakmadı.

Daha önceki evliliğinden 2 oğlu olan Şevket Yılmaz, oğullarının kendisine sahip çıkmadığını söyledi. Eşiyle bir tanıdık vasıtasıyla tanıştığını dile getiren 70'lik damat Şevket Yılmaz, "Bir arkadaşım tanıştırdı. Bu ilk evliliğim değil. Daha öncesini sormayın, iyi geçmedi. Mutluyum. Allah hepinizden razı olsun" diye konuştu.

Gelin Aysel Yakar ise, "Arkadaş vasıtasıyla tanıştık. Daha önce bir evlilik yaptım. 1 oğlum, 1 kızım var. Evliliğimi onayladılar, mutluyum" dedi.

Hastane başhemşiresi Gülşah Gürbüzer, "Hastanelerde her zaman kötü şeylere şahit olmuyoruz. Bugün güzel bir şeye sahip oluyoruz. Şevket amcamız solunum sıkıntısı nedeniyle yoğun bakıma gelmişti. 1 hafta kadar yoğun bakımda tedavi gördü. Kendisi daha önce nikah tarihi almıştı. Bu konu bize gelince yönetim olarak ne yapabiliriz diye düşündük. Tıbbi açıdan hastaneden çıkması mümkün değildi. Daha sonra bir organizasyon yaptık ve nikahın burada kıyılmasını istedik. Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz. Bize destek verdiler. Bizde böyle bir şeye şahitlik yaptığımız için çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Atılan imzaların ardından nikah memuru aile cüzdanını geline takdim etti. Hastane odasında dünya evine giren çift düğün pastalarını elleriyle birbirine ikram etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Şevket Yılmaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title