Haberler

4 Çocuk Annesi Ambulans Şoförünün Başarısı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde ambulans şoförlüğü yapan 4 çocuk annesi Beyhan Demiralp, Türkiye genelinde düzenlenen 'Altın Ambulans Sağlık Ödülleri' yarışmasında 'En İyi Ambulans Şoförü' dalında ilk 4 aday arasına girdi.

Karadere Mahallesi'nde bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri'nde (ASHİ) 4 yıldır ambulans şoförlüğü yapan 4 çocuk annesi Beyhan Demiralp (50), Altın Ambulans Sağlık Ödülleri yarışmasının 'En İyi Ambulans Şoförü' dalında ilk 4 aday arasına girdi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Karadere belde belediye başkanlığı yaptığı dönemde başta Karadereliler olmak üzere halkın sevgilisi haline gelen Demiralp'i tebrik etmek için Karadere 112 ASHİ'yi ziyaret etti. Beyhan Demiralp ziyarette, Başkan Otgöz ile ekibine elleriyle çay servisi yaptı. Kaza ihbarı üzerine acil tıp teknisyenleri ile birlikte Eşen Mahallesi'ne giden Demiralp, takla atan araçtan hafif yaralı olarak kurtulan 2 kişinin ilk müdahalelerinde tecrübesini ve soğukkanlılığını korudu. Yaralılara yapılan ilk yardımda tıp teknisyenlerine yardımcı olan Demiralp, kaza yapan aracın plakasını hazırlayacağı tutanakta kullanmak üzere telefonuyla fotoğrafladı. İlk müdahalenin ardından yaralıları Fethiye Devlet Hastanesi'ne ulaştıran Demiralp, daha sonra kendisini takip eden basın mensuplarına açıklama yaptı.

Yarışmaya katılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Beyhan Demiralp, 'ağabeyim' dediği Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkanın ziyaretinin vaka sebebiyle yarıda kaldığına atıfta bulunan Demiralp, "Sayın Başkanım önce sağlık, önce iş diyoruz. Kusura bakmayın" dedi.

UMKE görevlisi olmasının yanı sıra anestezi teknisyeni de olan Demiralp'e 'En İyi Ambulans Şoförü' dalında destek vermek isteyen Seydikemerliler, 28 Şubat tarihinde son bulacak oylama için www.altinambulans.org/sayfa/215 adresinde oy kullanıyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seydikemer Türkiye Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title