Haberler

Özel Güvenlik Personeline İletişim Semineri

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı Şube Müdürlüğü, Özel Güvenlik Personelleri Arasındaki İletişimi Güçlendirmek Amacıyla Eğitim Semineri Düzenledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı Şube Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı kurumlardaki özel güvenlik personeline yönelik kişisel iletişim eğitim programı düzenledi.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Başkanlık Salonu'nda düzenlenen eğitim programına, Savunma Uzmanlığı Şube Müdürü Hayrettin Avcu, güvenlik amirleri ve güvenlik personeli katıldı.

Bu tür seminerleri belirli periyotlarla gerçekleştirdiklerini söyleyen Şube Müdürü Avcu, 2011 yılının ilk toplantısında da kişisel iletişimi ele aldıklarını belirtti. Güvenlik personeli arasında sağlık bir iletişim olmasını önemsediklerini ifade eden Avcu, bu tür toplantılarla yaşanan aksaklıkları, eksiklikleri tekrar gözden geçirme imkanı bulduklarını da dile getirdi.

Eğitim programına konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim Uzmanı Recep Özkul, iletişim teknikleri konulu bir sunum yaptı.İnsanların sürekli iletişim halinde olduğunu anlatan Özkul, yüreğine 'merhaba' denilen herkesin beynine de 'merhaba' denilebileceğini kaydetti. İnsanlar arasındaki iletişimin önemine değinen Özkul'a programın sonunda Sivil Savunma Uzmanlığı Şube Müdürü Hayrettin Avcu tarafından İznik çinisi hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title