Haberler

Özel Güvenlik Görevlisine Hakaret Eden Aziz Yıldırım'a Takipsizlik

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda x-ray cihazından geçen korumasının sinyal vermesi üzerine olaya müdahil olan sendikalı güvenlik görevlisine hakaret ettiği iddiasıyla Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında başlatılan soruşturma sonuçlandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda x-ray cihazından geçen korumasının sinyal vermesi üzerine olaya müdahil olan sendikalı güvenlik görevlisine hakaret ettiği iddiasıyla Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında başlatılan soruşturma sonuçlandı.  Güvenlik - İş Sendikası tarafından Aziz Yıldırım hakkında yapılan şikayeti sonuçlandıran savcılık, kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Aziz Yıldırım hakkında yürütülen soruşturma sonucu verilen takipsizlik kararında, Aziz Yıldırım ile birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden korumasının x-ray cihazından geçerken sinyal verdiği, olaya müdahil olan özel güvenlik görevlisi ile bu nedenle tartıştığı belirtildi.

Aziz Yıldırım hakkında, korumasının x-ray cihazında sinyal vermesi üzerine özel güvenlik görevlisine yönelik, "Görmüyor musun benim resmi korumam, hiçbir şey bilmiyorsunuz. Bu konu hakkında yazı yazdıracağım" sözlerini sarf ettiği, bu nedenle "Hakaret", "Tehdit" ve "Görevli memura direnme" suçlarından hakkında şikayette bulunulduğu hatırlatıldı.

Takipsizlik kararında, Yıldırım hakkında yürütülen soruşturma sonucunda işlediği iddia edile suçların yasal unsurlarının oluşmadığı belirtilerek, kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi.

SENDİKA ÜYESİ BİR GURUP ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

17 Ocak 2017 tarihinde resmi koruması ile birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden Aziz Yıldırım'ın korumasının x-ray cihazında sinyal vermesi üzerine yaşanan tartışma sonucu özel güvenlik görevlisinin bağlı bulunduğu Güvenlik - İş Sendikası tarafından, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmek üzere Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek şikayetçi olmuştu. Şikayet dilekçesi suçun işlendiği yer nedeni ile İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmişti. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım Gökçen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title