Haberler

Görme Engelli Saide Kılıç'ın Aşkı Sınır Tanımadı

Görme engelli Azerbaycan uyruklu Saide Kılıç'ın aşkı sınır tanımadı. Sosyal medya üzerinden tanıştığı Erkan Kılıç'la evlenen Saide Kılıç, İstiklal Caddesi'nde müzik yaparak ailesine destek olup geçimini sağlıyor.

Dünya Engelliler Günü'nde İstiklal Caddesi'nde müzik yapan Saide Kılıç, vatandaşların ilgi odağı oldu. Rusya'da müzik eğitimi alan Saide Kılıç'ın sosyal medya üzerinden tanıştığı Erkan Kılıç'la evlenip Türkiye'ye geldiği ve burada müzisyenliğe devam ettiği öğrenildi. Kendisini engelli görmediğini belirten Saide Kılıç," Ben kendimi engelli olarak görmüyorum. Günlerin benim için çok fazla önemi yok. Engellilerin gününün olması saçma geliyor bana. Bu bayram değil, seyran değil. Kendimi sağlam olanlardan farklı görüyorum. Konservatuvar mezunuyum. Yüksek lisans yaptım. Sağlam insanların yaptıklarını ben de yapabiliyorum. Bunları yapıyorken neden kendimi engelli göreyim. Kalbin engelli olmasın yeter. Beyninle, düşüncelerin engelli olmasın. Hayata bakışın engelli olmasın" ifadelerini kullandı.

Havalimanında polisler nereye gidiyorsun diye sordu

Havalimanından çıkarken polislerin kendisini durdurduğunu ve eşine güvenip güvenmediğini sorduklarını anlatan Saide Kılıç," Sosyal medyada geziniyordum. Eşim bana arkadaşlık isteği gönderdi. Bu şekilde tanıştık. Geldi, beni kaçırdı Azerbaycan'dan. 2 buçuk yaşında bir kızımız var. Havalimanından çıkarken polisler nereye gidiyorsun diye sordu. Korkmuyor musun diye. Bende korkmadığımı severek gittiğimi söyledim. Helal olsun sana diyerek yolumuzu açtılar" dedi.

Yardımlaşarak, destek olarak engeller aşılabilir

Yardımlaşma ve dayanışmayla bütün engellerin aşılabileceğini vurgulayan Erkan Kılıç," Bir süre sosyal medya üzerinden görüştük. Evlenmeye karar verdik. Bana engelli olduğunu söyledi ancak ben önemli olmadığını belirtim. Hepimizin birbirimize muhtaç olduğunu söyledim. Yardımlaşarak, birbirimize destek olarak bu engeller aşılabilir. İki yaşında bir de kızımız var. Sağlığı gayet iyi" diyerek mutluluğunu dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Azerbaycan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title