Haberler

Ehliyetine El Konulan Alkollü Sürücü Çileden Çıktı: Aç Kalacağım!

Güncelleme:

Karabük'te, trafikte alkol denetimi yapan polislere yakalanan ve 6 ay ehliyetine el konulan bir sürücü, aylık 1.500 lira para kazandığını söyleyerek, "6 ay aç kalacağım" dedi.

Karabük'te, trafikte alkol denetimi yapan polislere yakalanan ve 6 ay ehliyetine el konulan bir sürücü, aylık 1.500 lira para kazandığını söyleyerek, "Çoluğumun çocuğumun parasını alıyorlar. 6 ay aç kalacağım" diyerek feryat etti. Uygulamada dur ihtarına uymayan bir sürücü ise polisler kaçtı. Ara sokakta aracını terk eden sürücü gecenin karanlığından izini kaybettirdi.

ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ SÜRÜCLERE CEZA KESİLDİ

Karabük Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri kentin çeşitli bölgelerinde yaptıkları trafik uygulamalarını sıklaştırdı. Kent merkezi ve Kapullu mahallesi bölgesinde yapılan alkol denetimi kapsamında yaklaşık 170 araç kontrol edilirken, uygulama kapsamında 16 alkollü sürücü ile ehliyetsiz sürücülere 24 bin 500 TL trafik cezası kesti.

" EHLİYETİNE EL KONULUNCA ÇİLEDEN ÇIKTI"

Trafik ekipleri tarafından demir çelik kavşağında çift yönlü yapılan uygulamada 10 alkollü sürücü denetime takıldı. Denetimler kapsamında durdurulan bir aracın sürücüsü 88 promil alkollü çıktı. Alkolden dolayı ilk kez yakalandığı için ehliyetine 6 ay süreyle el konulacağını öğrenince çileden çıktı. Aylık bin 500 lira para kazandığını ve açım diyen genç, "6 ay aç kalacam. Ehliyetsiz ne yapacam diyerek" feryat etti. Olay yerine gelen gencin anne ve babasının da çabaları yetersiz kaldı.

ARACINI BIRAKIP KAÇTI

Polisin dur ihtarına uymayan bir başka sürücü ise uygulama noktasından kaçtı. Polis ekiplerin peşine düştüğü sürücü Kurtuluş mahallesinde ara sokakta aracını bırakıp kaçtı. Gecenin karanlığından izini kaybettiren sürücünün bıraktığı araç ise çekici yardımı ile otoparka çekildi.

Öte yandan Kapullu Mahallesi bölgesinde yapılan uygulamada ise bir sürücü 279 promil alkollü yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trafik Şube Müdürlüğü Karabük 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

Gokturk:

Ickiye para buluyorsun ya ac kalmazsin. Madem ac kalacaksin niye zikkimlaniyorsun

23
2
yanıtYanıtla
Zürich:

Devletin polisine karşı Malın yok mülkün yok içki senin neyine dingil

23
1
yanıtYanıtla
Zülfikar:

Araçiçi kamera şart olmalı. Trafiği tehlikeye atan makasçı psikopatları görünce , görüntüsünü çekip tafiğe postalamak isteyen onlarca medeni vatandaş olduğuna eminim. Böyle bir sivil ihbar hattı toplumsal dayanışmayı güçlendirecektir. Saygılar.

17
2
yanıtYanıtla
METE:

AÇ OLAN ALKOL PARASINI NASIL BULUR???AYRICA ÇEVREMDE ÇOK OLDUĞU İÇİN DİYORUM BAŞKASININ HAYATLARINA GASP ETMEK DEĞİLMİ. GEÇEN GÜN DAHA BABA OGUL ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KURBANI OLDU. BETER OLSUN. . .

15
3
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

İçeceksen iç, özgür ülkedesin. Ama içip de oturma o direksiyona; kendi canını geçtim karşındaki garibanın canını, malını tehlikeye atma. Eline silahı alıp insan öldürmekten farkı yok bunun. Ben de sallarım arada iki duble, içki içmek hayatsal zorunluluk değil, keyfe keder içilir, ama yemek yemek öyle değil. Yani içecek parayı bulabiliyorsan karnını doyurmaya da bulursun parayı; aç kalmazsın.

16
0
yanıtYanıtla
:

LA TAYYAR EFENDİ BİR KAPA ÇENENİ BE. FETVA MI VERİYON .

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

alkol almadan önce düşüneceksin

16
0
yanıtYanıtla
ZAZAKİ:

BETER OLUN COLUK COCUGUNUZUN RISKINI İÇKİYE VERİYORSUNUZ YA CEZALAR DAHADA ARTSIN

13
3
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

ALKOLLÜ ARAÇ KULLANANLAR KİMSENİN BAŞINI YEMEDEN CANINI YAKMADAN. ÖLSÜN ZATEN

12
3
yanıtYanıtla
OTTOMAN:

AÇ AMA İÇKİYE PARA VAR İYİ OLMUŞ HİÇ VERİLMESİN EHLİYET BUNLARA

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title