Haberler

Gaziantep'te Para Koleksiyoncusu, Dövizini Bozdurmayanlara Tepki Olarak Doların Turşusunu Kurdu

Güncelleme:

Gaziantepli para koleksiyoncusu dövizini bozdurmayanlara tepki göstererek, doların turşusunu kurdu. Koleksiyoncu, "Doların turşusunu mu kuracaksınız" diyerek, ülke ekonomisine destek amacıyla herkesin dövizini bozdurmasını istedi.

Gaziantepli para koleksiyoncusu Esat Kaplan dövizini bozdurmayanlara tepki göstererek, doların turşusunu kurdu. ABD'ye verilecek en büyük cezanın dolar bozdurmak olduğunu söyleyen Kaplan, "Doların turşusunu mu kuracaksınız" diyerek, ülke ekonomisine destek amacıyla herkesin dövizini bozdurmasını istedi.

"DOLARIN TURŞUSUNU MU KURACAKSINIZ"

Gaziantep Devri Para Müzesi işletmecisi Esat Kaplan, döviz kurlarındaki dalgalanma sonrası euro ve dolarını bozdurmayanlara tepki gösterdi. Kaplan, müzesindeki dolarların turşusunu kurarak, herkese dövizlerini bozdurması çağrısında bulundu. Kaplan, "Doların turşusunu mu kuracaksınız" diyerek, ülke ekonomisine destek amacıyla herkesin dövizini bozdurmasını istedi.

"ABD'YE VERİLECEK EN BÜYÜK CEZA DOLARINI KULLANMAMAKTIR"

Esat Kaplan, doların sadece Türkiye'de değil tüm dünyada tepki aldığını belirterek, "Dolar dünya parası olmamalıdır. Türk milleti olarak inşallah bunu başaracağız. Ben de dolarını bozmayan vatandaşlara sesleniyorum, siz de dövizinizi bozdurun, ülkemizin parasına yönelin, üretimimize sahip çıkalım. Doların turşusunu kurarak, elinde döviz bulunanlara 'hemen gidin en yakın bankada dolarınızı bozdurun' diyorum. Çünkü elde tutulan her para ait olduğu ülke için kazançtır. Dolara ve ABD'ye verilebilecek en büyük ceza, en büyük gözdağı dolarını bozdurup, kullanmamaktır. Hep beraber ülkemizin ekonomisini güçlendirelim. Buraya gelen gençlerimize ziyaretçilerimize anlatıyoruz. 'Elinizdeki dövizleri bozdurun' diyoruz. Gençlerimiz bu konuda çok duyarlı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title