Haberler

    Özel Ders!

    A Milli Takım, Karadağ ile yaptığı hazırlık maçına çok iyi başlamasına rağmen sonunu getiremedi, beraberlikle yetindi: 2-2

    NEVZAT DİNDAR - MAÇIN ÖYKÜSÜ

    Ay-yıldızlılar, deplasmanda çıktığı mücadelede 23 dakika içinde önce Cengiz Ünder ile sevindi, ardından Okay Yokuşu'nun golüyle iyice morallendi. Ancak ilk yarı biterken Ivanic'in golü ilk işareti verdi, 88'de de Mugosa'nın ağları bulmasıyla galibiyet elden gitti.

    Türkiye iyi hatta mükemmel başladı ama kötü bitirdi. Cuma günü İrlanda Cumhuriyeti'ni deviren ve umut veren gençler ağırlıklı yeni jenerasyonumuz Dünya Kupası biletini alamayan ama hiç de yabana atılmayacak performans sergileyen Karadağ ile deplasmanda oynadığı özel maçta 2-2 berabere kaldı.

    Özellikle ilk yarım saatta Cengiz Ünder ve Okay Yokuşlu gibi genç yıldızlarımız golleri ile öne çıktılar. Milliler ön tarafta çok hareketli maça başladı. Yıldızlarımız ikinci golden sonra frene bastılar. Bunda mücadele ettikleri kulüplerin önemli maçlara çıkacak olmasının etkisi büyüktü. Son dakikalara kadar öndeydik.

    Türkiye maça iyi başladı. 11'de sahneye çıkan isim Roma'daki gururumuz Cengiz Ünder'di. Hasan Ali'nin ortasında arka direkte kendini unutturan genç yetenek ayak içiyle tek vuruş yapıp Ay-Yıldızlılar'ı öne geçirdi.

    Milliler oyundaki üstünlüğünü sürdürürken 23'te sahneye bir diğer genç yıldızımız Okay Yokuşlu çıktı. Hakan Çalhanoğlu'nun sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta iyi yükselen Okay kafayla skoru 2-0'a getirdi. Milli Takım devrenin sonuna doğru ev sahibi Karadağ'a pozisyonlar verdi. 45'te Karadağ Simic'in kafa golüyle farkı 1'e indirdi.

    İkinci yarı Karadağ'ın eşitliği sağlamak adına çabaladı. 87'ye kadar aslında savunmada hata yapmadık ama bu dakikada önce golü kaçırdık sonra da kalemizde golü gördük. Mugosa eşitliği sağlayan isim oldu. Sonuçta da Karadağ ile Türkiye arasında yapılan özel maç 2-2 bitti.

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    İrlanda Cumhuriyeti Cengiz Ünder Türkiye Karadağ Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title