Haberler

Özel) Beyoğlu'nda Korkutan Yangın Özel) Beyoğlu'nda Korkutan Yangın

Yaşlı Kadın Son Anda Binadan Çıkarıldı.

Yaşlı kadın son anda binadan çıkarıldı.

Beyoğlu'nda dört katlı bir binanın ikinci katında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. İçeride mahsur kalan yaşlı bir kadın son anda dışarı çıkarıldı. Dumandan etkilenen iki kişiye de sağlık ekipleri müdahale etti.

Yangın, Piyale Paşa mahallesi Okçular Çeşmesi sokak 7 numaralı binanın 2. katında saat 18.00 sıraları çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden çıkan yangın korku ve panik yaşanmasına neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti. Kısa sürede yangını kontrol altına alan ekipler evde yanan eşyaları tahliye etti. Bir anda alevlerin içinde kalan 94 yaşındaki Zehra Cüzdan, oğlu tarafından dışarı çıkarıldı. Korku dolu anlar yaşayan yaşlı kadına olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Yaşlı kadının herhangi bir ciddi durumu olmadığı belirtildi. Apartmanda çıkan yangın bina sakini küçük Aleyna'yı da korkuttu. Babası tarafından dışarı çıkarılan küçük kız görüntü alan gazetecilere 'Bizi çekme' diye bağırdı. Küçük kız babası tarafından sakinleştirildi. Dumandan etkilenen bir kişiye de sağlık ekipleri tarafından ambulansta tedavi edildi. Yaşlı kadının oğlu Şahin Cüzdan, annesinin evde tek olduğunu ve yangının neden çıktığının daha belli olmadığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title