Haberler

(Özel) Beşiktaş'In Genç Futbolcusu Rıdvan Şimşek : Bir Futbo

"mustafa Hoca Bana 'sen Gelene Kadar Takımı Maçlara 10 Kişi Çıkaracağım' Dedi"

"MUSTAFA HOCA BANA 'SEN GELENE KADAR TAKIMI MAÇLARA 10 KİŞİ ÇIKARACAĞIM' DEDİ"

"MORALİM DE İYİ BİR SEVİYEDE. EN KISA SÜREDE SAHALARA DÖNMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

"ANNEMLE DE KONUŞTUK. HASTANEDEN ÇIKINCA KURŞUN DÖKTÜRECEĞİM"

"SEZONUN SONUNA DOĞRU FORMA ŞANSI BULMUŞKEN BÖYLE BİR SAKATLIK YAŞAMAM KÖTÜ BİR DURUM, AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK"

RIDVAN'IN ANNESİ KUDRET ŞİMŞEK : "SON İKİ HAFTADIR MAÇLARINI İZLEMİYORDUM, AMA CUMA GÜNÜ OYNADIĞI MAÇI İZLEDİM"

"SON OYNADIĞI MAÇI ÇOK İZLEMEK İSTEDİM, AMA SAKATLIĞINI GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLDÜM"

Beşiktaş'ın Süper Lig'in 33. haftasında 7 Mayıs Cuma günü Manisaspor ile oynadığı karşılaşmanın 41. dakikasında sakatlanan Rıdvan Şimşek oyuna devam edememişti. Manisasporlu Simpson'la girdiği mücadele sonrası sakatlanan genç futbolcunun sol ayak bileği fibula kemiğinde parçalı kırığın yanı sıra ayak iç ve dış yan bağlarında kopma, ayak bileğinde ise çıkık tespit edilmişti. Hemen ameliyata alınan Rıdvan, başarılı bir operasyon geçirmiş, ancak sahalardan en az 5 ay uzak kalacağı açıklanmıştı. Hastanede tedavisi devam eden Rıdvan, hasta yatağında DHA'nın sorularını yanıtladı.

Ağrılarının azaldığını ve moralinin de iyi bir seviyede olduğunu söyleyen Rıdvan, bir futbolcunun yaşayacağı en kötü sakatlıklardan birini yaşadığını, ama yeniden sahalara dönmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Rıdvan şöyle konuştu:

"Sağlık durumum her geçen gün daha iyiye gidiyor. Ameliyatın ardından çok ağrım vardı, ama bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Moralim de iyi bir seviyede. En kısa sürede sahalara dönmek için elimden geleni yapacağım. Bir futbolcunun yaşayacağı en kötü sakatlıklardan birini yaşadım. Ancak yapacak bir şey yok. Ameliyatım başarılı geçti. Bu durum benim için de moral kaynağı oldu. Doktorlar benimle çok ilgileniyorlar. Sevdiklerim yanımda. Annem, babam ve ağabeyim beni hiç yalnız bırakmıyorlar. Onları yanımda görmek bana daha da güç katıyor. Doktorlarım ve benimle fikirlerini paylaşan büyüklerim genç olmamın benim için bir artı olduğunu söylüyorlar. Genç olduğum için takıma daha erken dönme ve tedavimi daha kısa sürede tamamlama şansım var. Bunlar hep benim için moral oluyor ama insan tabii ki üzülüyor".

"ANNEMLE DE KONUŞTUK. HASTANEDEN ÇIKINCA KURŞUN DÖKTÜRECEĞİM"

Rıdvan, Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana sakatlıklardan kurtulamadığını belirterek, "Bu sezonun başında milli takımdan döndükten sonra tedavisi iki buçuk üç ay süren bir sakatlık yaşamıştım. O sakatlığımın da tedavisi daha uzun sürebilirdi, ama ben kendime iyi baktım ve iyi çalışarak sahalara daha erken döndüm. Sezonun sonuna doğru forma şansı bulmuşken böyle bir sakatlık yaşamam kötü bir durum ama yapacak bir şey yok. Allah'tan gelen bir şey ve bunda da bir hayır vardır diyorum. Artık nazar mı değdi, başka bir şey mi bilmiyorum. Annemle de konuştum. Kurşun döktürmeyi düşünüyoruz" dedi.

"MUSTAFA HOCA BANA 'SEN GELENE KADAR TAKIMI MAÇLARA 10 KİŞİ ÇIKACAĞIM' DEDİ"

Genç futbolcu, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve teknik direktör Mustafa Denizli'nin kendisi ile çok ilgilendiğini söylerken, Denizli ile arasında geçen bir telefon görüşmesinde tecrübeli teknik adamın kendisine "Sen gelene kadar maçlara 10 kişi çıkacağım" dediğini söyledi. Rıdvan, "Mustafa hocam dün ziyaretime geldi, bugün de telefon açtı. Başkanımız da dün ziyaretime geldi. Her konuda bana yardımcı oldu. Hocam genç olduğumu ve daha erken sahalara döneceğimi söyledi. Hatta bir espiri yaptı, 'Sen gelene kadar maçlara 10 kişi çıkacağım' dedi. Sürekli iyi ve olumlu şeyler söyledi" diye konuştu.

RIDVAN'IN ANNESİ KUDRET ŞİMŞEK: "SON İKİ HAFTADIR MAÇLARINI İZLEMİYORDUM, AMA CUMA GÜNÜ OYNADIĞI MAÇI İZLEDİM"

Rıdvan'ın annesi Kudret Şimşek de oğlunun yanından bir an olsun ayrılmadığını ve önce Allah'ın sonra da doktorların yardımı ile oğlunun bir an önce ayağa kalkacağına inandığını söyledi. Kudret Şimşek şöyle konuştu:

"Rıdvan Beşiktaş'a transfer olduktan sonra çok mutlu olmuştuk ama sakatlıklardan kurtulamadı. Son yaşadığı sakatlıktan sonra da çok üzüldüm. Ancak kader dedik ve Allah 'a sığındık. Artık yanındayız ve moralimiz yerdinde. Son iki haftadır maçlarını izlemiyordum ama cuma günü oynadığı maçı izledim. Son oynadığı maçı çok izlemek istedim ama sakatlığını görünce çok üzüldüm. Rıdvan bunu da atlatacaktır. Önce Allah'a sonra doktorlarını emanet ediyorum. İnşallah en kısa zamanda ayağa kaldıracağız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title