Haberler

Özel Anadolu Hastanesi'nin Diyaliz Ünitesi Hizmete Girdi

Kastamonu Özel Anadolu Hastanesi Diyaliz Ünitesi, Modern Tıbbın En Son Tecrübelerinden Yararlanmak İsteyen Diyaliz Hastalarına Kapılarını Açtı.

Kastamonu Özel Anadolu Hastanesi Diyaliz Ünitesi, modern tıbbın en son tecrübelerinden yararlanmak isteyen diyaliz hastalarına kapılarını açtı.

Kastamonu'da 10 gün önce hasta kabulüne başlayan Özel Anadolu Hastanesi Diyaliz Ünitesi, hastane Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Celal Civcioğlu ile Diyaliz Ünitesi Sorumluları Dr. Ertan Şahbat ve Dr. Cem Orhan Dönmez tarafından basın mensuplarına tanıtıldı. Çoğu yatırımcı için yapılacak yatırımın ticari boyutunun önemli olduğunu belirten Civcioğlu, ünitenin hastaneye maddi anlamda katkısı olmadığını, Anadolu Hastanesi olarak yüksek rakamlar harcayarak faaliyete geçirdikleri diyaliz ünitesini Kastamonu halkına, Kastamonulu diyaliz hastalarına hizmet amacıyla açtıklarını vurguladı. Civcioğlu, "15 Mayıs 2006 tarihinde açmış olduğumuz hastanemiz, hızlı bir şekilde büyüyüp gelişerek bölgede referans bir hastane konumu kazanmıştır. Halkımızın teveccühlerini kazanan hastanemiz, ekibimizin de gücüyle sadece Kastamonu il merkezi ve ilçelerden değil komşu il ve ilçelerden de yoğun ilgi görmektedir. Bu süreçte hekim kadromuz, yardımcı sağlık personeli ve diğer çalışan kadromuz nitelik ve nicelik bakımından hızlı bir şekilde gelişmiştir. Sağlıkta, yöremizde yeni bir anlayış ve bakışla çığır açan hastanemiz yaptığı binlerce ameliyat, müdahale ve yüz binlerce muayene ile halkımızın hem güven kaynağı, hem de gurur kaynağı olmuştur. Bu 2 yıllık süreçte marka haline gelmekte olan Anadolu Hastanesi diğer tüm branşlar da olduğu gibi diyaliz konusunda da halkımızın özlediği bir yatırımın kararını almış ve uygulamaya koymuştur. Bu kararın alınmasında özellikle diyaliz hastalarımızın sürekli olarak bu merkezlere bağlı olmaları hem teknik açıdan kaliteyi gerektirmekte hem de sosyal açıdan uygun mekanların oluşmasını mecbur kılmaktadır" dedi.

Hastaların diyalize bağlandıklarında yataklarından televizyon izleyebildiği ve kablosuz internet aracılığı ile internet üzerinden tüm işlemlerini halledebildiği diyaliz ünitesi, sağladığı bu geniş imkanlarla Karadeniz'in en modern diyaliz üniteleri arasına girmeyi başardı.

(SÖ-BÖ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title