Haberler

İstanbul'da Akbil Kartı Geri Gelmeyen Öfkeli Adam, Otobüsün Camlarını Kırdı

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de halk otobüsüne arka kapıdan binen bir kişi akbil kartını şoföre doğru uzattı. Akbil kartının geri gelmediğini iddia eden öfkeli adam otobüsün camını kırdı. Hasar gören otobüste bulunan yolcular başka bir otobüse alındı.

İstanbul Kadıköy'de halk otobüsüne arka kapıdan binen bir kişi akbil kartını şoföre doğru uzattı. Akbil kartının geri gelmediğini iddia eden kişi önce şoförle tartıştı, ardından da otobüsün camını kırdı. Hasar gören otobüste bulunan yolcular başka bir otobüse alındı.

AKBİK KARTININ GERİ GELMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

İstanbul Kadıköy Uzunçayır otobüs durağında meydana gelen olayda, otobüs dolu olduğu için arka kapıdan binen bir kişi akbil kartını elden ele şoföre doğru uzattı. Akbil kartının kendisine geri gelmediğini iddia eden kişi halk otobüsü şoförüyle tartışmaya başladı.

ÖFKELİ YOLCU, OTOBÜSÜN CAMLARINI YUMRUKLADI

Otobüs şoförüyle tartışan kişi otobüsün camlarını yumruklamaya başladı. Otobüs kapısının camını kıran kişi bir süre şoföre tartışarak olay yerinden uzaklaştı. Halk otobüsünde bulunan yolcular otobüsten indirilerek başka bir otobüse alındı.

İstanbul'da Akbil Kartı Geri Gelmeyen Adam Otobüsün Camlarını Kırdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kadıköy 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (8)

At gibi:

Şu akbil bastı basmadı akbil gitti gelmedi muhabbeti ne zaman son bulacak avrupa bunları çoktan aştı uzaya gitti ne saçma benim bi kere akbilim yoktu otobüs şoförüne rica ettim bi kereliğine binsem diye bedava neredeyse beni dövecekti belediyenin gözü dönmüş yeter artık bu kaçıncı

23
3
yanıtYanıtla
Eziktaş:

hakemler malatyayı kurban ettiler.yazık oldu malatyaspora:(((((

3
18
yanıtYanıtla
Kadir:

Lan dingil çok kalın girdi sanırım feleğin şaşmış şeşi beş görmüşsün kan fazla mı aktı ))))))

yanıt2
yanıt1
aa:

çok iyi olmuş. hiç sevmem.

yanıt3
yanıt0
Klavye delikanlısı:

arkadaşlar en iyi stress atma taktiği youtube da sahte bir hesap açıp klavye delikanlılığı yapın mesela seni bulurum olm oraya gelirsem ağzında diş bırakmam gibi acaip rahatlatıyor :D:D

4
10
yanıtYanıtla
Gözlem:

Otobüse arka kapıdan binmeyin, AKBİL''inizi kimseye vermeyin. Giderse gelmez. ! Yıllar önce (eski tip ) akbilleri anahtarlıklara takanlar vardı. O akbiller bile gider geri gelmezdi. Madur olanlar, ''akbil senin olsun, bari anahtarlarımı ver, '' diye yalvarırlardı. Hiç kimse hiç bir şey yapamazdı. . Şimdi, bir başkasının elinde tuttuğu karta, benim bile diyemezsin. HİÇ KİMSYE VERMEYİN. ! MADUR OLMAYIN:!

12
1
yanıtYanıtla
Asfalt Makinesi:

Bence ruhsal problemleri vardır yoksa normal bir insan bunu yapmaz.

5
8
yanıtYanıtla
tırcı osman:

iki tarafı keskin bıçak abi, ben işe tırla yada drone ile gidiyorum, sabah akşam yoğun saatlerde böyle bir şey oluyor ve ben akbil yollamıyorum, madem otobüste kapıda sıkış tıkış ezilerek gidiyosam akbil basmam abi

6
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title