Haberler

5 Dakikada 50 Bin Liralık Soygun Kamerada

Sultanbeyli’de sabahın erken saatlerinde hırsızlık şüphelileri tarafından 5 dakikada 50 bin liralık tekerlek çalındı.

Sultanbeyli'de sabahın erken saatlerinde hırsızlık şüphelileri tarafından 5 dakikada 50 bin liralık tekerlek çalındı. Yaşanan hırsızlık anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Hasanpaşa Mahallesi Fatih Bulvarı'ndaki bir tekerlek mağazasında meydana geldi. Saat 06.30 sıralarında bir minibüsle işyerine gelen hırsızlar, camları kırarak içeri girdi. 5-6 kişilik hırsızlık çetesi, 5 dakika içinde tekerlekleri minibüse yükleyerek kayıplara karıştı. İş yerinden yaklaşık 50 bin liralık tekerlek çalındığı öğrenildi.

İşyeri sahibi Süleyman Çelik, yaklaşık 1 ay önce taşındıklarını belirterek, hırsızların dükkana girdiğini öğrenince geldiklerinde kapıların kırık olduğunu gördüğünü belirterek, "İçerideki lastikler alınmış. Kameralardan kontrol ettik. Bir panelvan minibüs geliyor, kapıyı kırıyorlar, önce kepengi zorluyorlar, orayı kıramıyorlar. Sonra buradaki kapıları kırıyorlar. Kırınca da kamerada 5-6 kişi gözüküyor, içeride kaç kişi olduğu belli değil. Lastikleri yüklüyorlar" dedi.

"Çok rahat bir şekilde davranıyorlar"

Daha sonra polislerin geldiğini ve kameraları kayıtlarını aldığını belirten Çelik, "Üzüntümüz şu; Sultanbeyli'nin göbeğinde, sabah 06.30-07.00 arası geliyorlar, dükkanı kırıyorlar. Bu kadar araç ve insanlar burada geçerken çok rahat bir şekilde davranıyorlar" dedi. Çelik, "Bundan 5-6 ay önce de diğer dükkanımız soyuldu. Onun da bütün kamera görüntüleri var. 3-4 gün önce de aynı ekip Samandıra'da bir arkadaşın yerini soydular. Nedense bu hırsızlar bulunamıyor, yakalanamıyor" diye konuştu.

Öte yandan, hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sultanbeyli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title