Haberler

Taksim Metrosunda Tacize Uğrayan Kadın Tacizcisine Tokat Attı

Güncelleme:

Taksim'de 28 yaşındaki kadın metro çıkışında bir şahsın tacizine uğradı. Mağdur kadın, güven timleri tarafından yakalanan tacizciye tokat atarak tepki gösterdi.

Taksim'de 28 yaşındaki kadın metro çıkışında bir şahsın tacizine uğradı. Taciz sonrası gezi parkına doğru kaçmaya çalışan şahıs ise güven timleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Mağdur kadın, tacizcisine tokat atarak tepki gösterdi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Taksim Metrosu'nda meydana geldi. İddiaya göre Taksim Metrosu'ndan çıkan 28 yaşındaki D.İ. adlı kadın, bir kişinin tacizine uğradı. Tacize uğrayan D.İ., çığlık attı. Kalabalığı fırsat bilen tacizci ise, metrodan çıkarak gezi parkına doğru kaçmaya başladı.

GÜVEN TİMLERİ YAKALADI

Taksim Metrosunda yaşanan olayda kadının çığlık seslerini duyan güven timleri olay yerine geldi. 28 yaşındaki kadın, taciz edildiğini ve şahsın daha sonra koşarak uzaklaştığını belirtmesi üzerine güven timleri kaçan zanlının peşine düştü. Güven timleri kadını taciz ettikten sonra gezi parkına doğru kaçan şahsı yakalayarak gözaltına aldı. İ.D. isimli tacizci, taksim polis merkezine götürüldü. Bu sırada mağdur kadının tacizcisini tokatlaması, kameralara yansıdı.

Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Taksim 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

ASLI:

Kadınlarda aşırı açılıp saçılırlarsa,,olacak olanlara katlansınlar.

9
18
yanıtYanıtla
Nazlı:

Aynen katılıyorum Aslı.

yanıt3
yanıt3
MKE:

ben bir erkek olarak böyle bir şeyi mazur göremezken siz nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsunuz anlayamıyorum. . . . herkes istediği gibi hür özgür yaşaya bilmeli . . bu nasıl saçma düşüncedir . . . . sen kapalıysan sanada kimse saçını başını aç diyememeli aynı şekilde mini etek giyene de kimse karışamamalı. . .

yanıt4
yanıt4
gbvcc:

iyi olmuş

7
15
yanıtYanıtla
İSMİ YOK:

şu kadın için iyi olmuş diyenler allah belanızı versin . kadın gayet kapalı ve hanım hanımcık giyinmiş daha ne olsun beyinsiz yobazlar

14
4
yanıtYanıtla
AZİZ PEDER:

SORSAN KADINDA MERYEM ANA AÇARSAN BASARLAR.

2
15
yanıtYanıtla
gdj:

Kendi zaafinizi başkalarının giyim kusamiyla haklı gosteremezSiniz Müslümanlık bu değil adam gibi yaşamak dindar olmak öyle kolay değil kendine hakim olmak zorundasın ya da Müslümanım demeyeceksin bu kadar net

14
1
yanıtYanıtla
ece:

inşallah birkereden bişey olmaz deyip salmazlar

7
2
yanıtYanıtla
Nazlı:

Tedavilik kişilikler sokağa salınmasın hastaysan tedavi olacaksin milletin kızı eşi bu problem kişiliklerin sorunlarıyla madur olmak zorunda değil

8
1
yanıtYanıtla
Faik:

Yobazlar buraya yazmasınlar çocuk tacizcilerini korusunlar kişiliklerine uygun olur bu

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title