Haberler

Özdilek'ten Gemlik'e Alışveriş Merkezi

Tekstil ve Perakende Sektörünün Öncü Firmalarından Olan Özdilek Grubu, 13. Satış Noktasını Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde Hizmete Açtı.

Tekstil ve perakende sektörünün öncü firmalarından olan Özdilek Grubu, 13. satış noktasını Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde hizmete açtı.

Çevre yolu girişinde Endüstri Meslek Lisesi arkasında toplam 18 bin 700 metrekarelik bir alan üzerine kurulan Özdilek Alışveriş Merkezi'nin açılışına AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Çelik, Bursa milletvekilleri Mehmet Altan Karapaşaoğlu ve Zafer Hıdıroğlu, Bursa Valisi Nihat Canpolat, Gemlik Kaymakamı Mehmet Baygül, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, İçişleri eski Bakanı İsmet Sezgin, Nergis Holding İcra Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Sönmez, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Turgut'un yanı sıra, çok sayıda sanayici ve işadamı, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Özdilek Halkla İlişkiler ve Tanıtım Sorumlusu Deniz Üzümcü, "Evinizin ve ailenizin tüm ihtiyaçlarını kolaylıkla bulabileceği Gemlik Özdilek Alışveriş Merkezi, 30 bin adet kaliteli ürün çeşitliliğiyle, uygun fiyat ve Özdilek müşteri memnuniyeti anlayışıyla hizmet verecektir" diyerek, Özdilek'in 28 Mart 1998 tarihinde aldığı ISO 9001 Kalite Sistem Belgesi'yle perakende sektöründe bu belgeye sahip ilk kuruluş olduğunu hatırlattı.

Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek de, 1967 yılında 20 metrekarelik bir dükkanda havlu satışı ile başladıkları ticari faaliyetlerini şu anda 10 bin ton havlu üreterek, dünyada ilk 10 kuruluş arasına girerek devam ettirdiklerini vurgulayarak, "Türkiye'ye yılda 40 milyon dolar döviz getiriyoruz. Toplam 4 bin 253 kişiye istihdam sağlıyoruz" dedi.

Gemlik ve İnegöl'e 2008 yılında okul yaptırma sözü veren Özdilek, ayrıca İnegöl'e bir sağlık ocağı yaptıracaklarını kaydetti. Bursa Valisi Nihat Canpolat da, kazandığını halkıyla paylaşan işadamı Hüseyin Özdilek'e teşekkür ederek, bölgeye yönelik yatırımlarının ilköğretim okulları ve sağlık ocaklarıyla sınırlı kalmayacağına inandığını söyledi.

(HT-MŞ-ÖZ-ÖZ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title