Haberler

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek: 'Ertuğrul Sağlam'ın 'Antalyasporlu Futbolcular Penaltı Noktasını Eşelemişler' Açıklaması Çok da Hoş Olmadı'

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, 'Antalyasporlu Futbolcular Penaltı Noktasını Eşelemişler' Açıklamasının Çok da Hoş Olmadığını Söyledi

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Bursaspor Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, 'Antalyasporlu futbolcular penaltı noktasını eşelemişler' açıklamasının çok da hoş olmadığını söyledi.

Mehmet Özdilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, Antalyaspor-Bursaspor maçındaki penaltı atışının penaltı noktasına konulmadan atılması nedeniyle kural hatası oluştuğunun belirtilmesinin ardından yaptığı açıklamasının hoş olmadığını ifade etti. Özdilek, 'Ertuğrul Sağlam'ın 'Antalyasporlu futbolcular penaltı noktasını eşelemişler' açıklaması çok da hoş olmadı. Bunlar çok komik şeyler. Hangi oyuncu böyle bir şey yapar. Böyle bir şey yok. Penaltı noktasının eşelenmediğini herkes biliyor' dedi.

Ertuğrul Sağlam'ı çok sevdiğini kaydeden Özdilek, 'Bursaspor'un şampiyon olması bizi mutlu eder, gurur duyarız. Ancak bizim çocuklarla ilgili yorum yapmasaydı daha iyi olurdu' diye konuştu.

- İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇINDA HEDEF 3 PUAN-

Özdilek, Bursaspor maçını geçtiklerini, artık tek düşüncelerinin bu hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı olduğuna işaret ederek, şunları söyledi:

'İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Antalyaspor her maça 3 puan için çıkıyor. Hedefimiz bu maçtan da 3 puan almaktır. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ligin istikrarlı bir takımı. Çok iyi mücadele ediyor. Ancak biz bu maçı alarak kupa maçı öncesi moral kazanmak istiyoruz. Tek düşüncemiz kazanmak. Kupa maçı öncesi moral depolamak için bu maçı almalıyız. Bu hafta cezası biten Yalçın Ayhan takımdaki yerini alabilecek. Ancak 4 sarı kartı olan Erhan Güven cezalı olduğu için oynayamayacak. Takımda küçük sakatlıklar var ama bu bizi etkilemez.'

(DE-BNY-MTE) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title